Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka68kg

Grube nogi, uda, obtłuszczone kolana JAKA DIETA

Polecane posty

Gość Amelka68kg

164 cm, 68 kg, udo 61 cm, mam boczki przy udach, a nad kolanami takie fałdy tłuszczu, grube kolana otoczone tłuszczem, czy ktoś miał podobnie i znalazł sposób (jaka dieta i jakie ćwiczenia) i czy to da się "pokonać" - w jakim czasie? Nie spodziewam się cudów, bez diety i ćwiczeń, tak samo jak nie spodziewam się cudów szybko, skoro przytyłam nie w tydzień czy nie w miesiąc to też nie schudnę w tak krótkim czasie, ale 3 mc to chyba byłyby już jakieś efekty?

Gość gość
mam chyba podobnie :) od niedawna zaczęłam treningi interwałowe na rowerku stacjonarnym i nogi wyglądają troszkę lepiej

Gość gość
ja mam tylko brzuch strasznie duzy ;(

Gość Amelka68kg
A czy steper pomoże ? Jak długo trzeba ćwiczyć by były jakieś efekty? Czy codziennie , po 40 min ?

Gość gość
na nogi to bardziej rowerek pomaga (z tego co czytałam). Ale nie treningi aerobowe (np. po 60min dziennie) ale treningi interwałowe (40min) 2-3 razy w tygodniu. Poszukaj sobie informacji gdzieś w necie bo ja Ci tego fachowo nie wytłumaczę :) Ale życzę Tobie (i sobie tez!) aby w nowym roku udało się uzyskać wymarzone efekty :) Pozdrawiam!

Gość gość
Niestery prawda jest taka ze bez diety zadne cwiczenia nie pomoga, bo cwiczenia jedynie sprawiaja ze nabieracie miesni, ale jak te miesnie beda przykrute warstewka tluszczu to nie bedzie ich widac, a wprost przeciwnie obwody wam sie zwieksza bo bedzie i tluszcz i miesnie. Dodatkowo, nie wazne ze cwiczycie tylko nogi - tluszcz nie spadnie przez to. A prawda jest taka ze jak zaczniecie diete to tluszczyk bedzie sie topil z calego ciala a nie tylko z tej czesci z ktorej bedziecie chcialy. Wiec dieta przede wszystkim a cwiczenia na cale cialo zeby rownomiernie rozwijac miesnie. Ja w tej chwili schudlam prawie 10 kg, jestem gruszka i na gorze widac juz zebra a na dole nadal sporo tluszczyku... Cwicze wszystkie miesnie wiadomo, ale wiem tez ze nigdy nie bede miec chudego tylka, tak jak jabluszka nigdy nie beda mialy idealnego brzuszka...

Gość Amelka68kg
Dziękuję za odp. Wiem,że same ćwiczenia nic nie dadzą bez diety,dziś zjadłam ok 1000 cal i 20 min stepera,będę zwiększać do 40-60 min

Gość gość
Dobrym sposobem na zwiekszenie efektow ćwiczeń jest tez odpowiednia suplementacja. Sprawdz sobie oferte http://www.elitesportfood.pl/#start, maja szeroki wybor odzywek, spalaczy itp. które w polaczeniu z aktywnością fizyczna mogą przynieść naprawde swietne rezultaty :)

Gość gość
Amelka, poczytaj o zdrowych dietach.; 1000 kcal to głodówka, jedz więcej, a jak ćwiczysz to tym bardziej. Spalisz sobie resztki mięśni, rozwalisz metabolizm i dostaniesz jojo Policz sobie podstawową przemianę materii i tego się trzymaj