Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

yyy

Polecane posty

Gość gość
Z młodymi pisdami też nie da się żyć

Gość gość
moi rodzice mają po 63 lata i wcale star****** nie są , pracują i to bardzo dużo i mają dużo wigoru w sobie , obyś Ty też miała tyle siły co oni w tym wieku

Gość gość
Zgadzam sie z autorka!

Najgorsze jest to ględzenie typu" a kiedyś to było tak i taaak i TAAAK" i sraaak! No k***a to co było 60 lat temu to przeminęło bezpowrotnie.

Gość gość
W życiu nie słyszałem takiego ględzenia od dziadków czy rodziców. Oni są normalni,czymś się interesują,czytają, oglądają filmy,wycieczki,spacery,imprezują z wesołymi babciami i dziadkami,nie żyją wspomnieniami i przemijaniem.

Gość gość
Najgorzej jest z nastoletnimi posrańcami.

Gość gość
Ne da się zyc ze zbuntowaną "młodzieżą" po 30tce!

Uważam, że nie lubienie ludzi ze wzgledu na tak idiotyczna ceche, jaką jest wiek, to coś w rodzaju choroby psychicznej. Każdy człowiek jest inny, a starsi ludzie różnią sie między soba tak samo jak młodzi, nie wiem, jak można tego nie rozumiec. 🖐️

Gość gość
18:15 Nareszcie ktoś mądrze mówi, a już myślałem, że wszyscy młodzi to idioci.

Gość gość
Autorka tez mloda nie jest tylko glupia a glupota jest niezalezna od wieku.

Gość gość
prawa jest jedna: starzy ludzie jebią moczem :D

Gość gość
Każdy brudas młody czy stary capi moczem, gorzej jak capi młody.

Gość gość
Żyjemy w czasach pampersów,pieluszek i wkładek seni,tena i innych równie dobrych,ale plebs nie wie.Normalni ludzie korzystają z tego i nie "capią".Ludzie w różnym wieku mają stomię i też niektórzy twierdzą,że brzydko pachną,dziwnym trafem dopiero wtedy,kiedy zaufają niewłaściwej osobie i opowiedzą o tym.

Gość gość
Studzia, ciebie tez nikt nie szanuje, bo niby za co, intelekt zerowy, kultura zerowa, poglądy .... szkoda słów.

Gość gość
A propos kultura sztuka książki są nie moralne i według kościoła nie powinno się o nich rizmawiac.

Gość gość
Ja stara matkę do zakonnic oddam tak samo jak ona mnie oddała bo 4 dla niej to zła ocena. Tylko oceny się liczyły i nic więcej nigdy nie zapytała mnie czy zile się czuje. Nawet chora z gorączką do szkoły chodziłam. Oceny tylko dobrr a ja zdolna nie byłam. 3 I 4 e 4 to nawet a ocena niemorakna. Pójdzie Stara szmata do zakonnic I ksiedzow.

Gość gość
W PL starzy ludzie żyją za długo. Żrą, piją i zajmują mieszkania a wszystko za naszą krzywdę.

Gość gość
ja szanuję ludzi starych,staram się pomagać im,ale jak faktycznie głowne hobby to uprzykrzanie życia innym,to mnie tafia

Gość gość
A ja nie mam szacunku do imbecyli, którzy nie potrafią stawiać przecinków, tak jak Ty głupia szmato autorko tego tematu.

Gość gość
I jaki macie pomysł młode darmozjady bez wykształcenia i pracy?Żadnego na siebie ani na to,co zrobić ze starymi ludźmi.Młode darmozjady na rentach,bo piły i ćpały,a teraz biorą kasę za nic i zasiłki to jest syf totalny,a nie taki dziadek co sobie na tą emeryturę zapracował.Oni przynajmniej debilnych dzieci nie narobią,a ludzki odpad się mnoży i czeka na renty i zasiłki,jeszcze im mieszkania dać za darmo i alkohol

Gość gość
I jaki macie pomysł młode darmozjady bez wykształcenia i pracy?Żadnego na siebie ani na to,co zrobić ze starymi ludźmi.Młode darmozjady na rentach,bo piły i ćpały,a teraz biorą kasę za nic i zasiłki to jest syf totalny,a nie taki dziadek co sobie na tą emeryturę zapracował.Oni przynajmniej debilnych dzieci nie narobią,a ludzki odpad się mnoży i czeka na renty i zasiłki,jeszcze im mieszkania dać za darmo i alkohol

Dlatego moja zyciowa dewiza jest zyc tak by po tej 40 miec domek przy plazy jak jakies dzieci to patrzec jak dorastaja, samemu decydowac kiedy emerytura. Moim zdaniem jak sie sam soba nie zaopiekuje to i panstwo tego nie zrobi. Pracowac bo jak nie to na starosc zdechne? Nie dzieki, ja jestem wolnym czlowiekiem.

A ja czuje ze kiedys bede stary. Bede mial garba. Ale nadal bedzie ten sam filip w srodku ;):( to ze mam 21 lat to znaczy ze mlodo wygladam i jeszcze dojrzewam

Gość gość
cipka

Gość
MizantropiaOdraza1994 dziś zgadzam sie w 100% z Mizantropia.:) sama wiem jak bardzo roznia sie choćby moje dwie babcie. Sa skrajnie inne.;)

Gość gość
good girl gone bad wczoraj A ja uważam, że ty szmato g****o wiesz ! Piertolony pustak jesteś i taka jest prawda, nikt cię nie lubi na kafe, puszczalska latawico.

Gość gość
Ciekawe jaka autorka będzie na starosc. Sa wredni ludzie ale to nie zalezy od wieku. Tak szczerze to więcej nieprzyjemności doświadczam od młodych ludzi w moim wieku.