Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spod jakiego znaku zodiaku ludzie są najfajniejsi wg was?

Polecane posty

Gość gość
A co do najlepszych znaków to ja bardzo lubię wodników.

Gość gość
gość dziś To dziwne co piszesz,bo znam skorpionów i to niesamowite cwaniaki,kłamczuchy,bez honoru,ślizgających się własnie po innych i wykorzystujących każdą sytuację by coś dla siebie uszczknąc.Lubią oceniać innych nie widząc swoich podłych wad. Myślą że są wyjątkowi bez ujemnych cech. OOO IDEALNIE NAPISANE!!! Dokładnie tak jest. Zawsze muszą być najlepsze!

Gość gość
Coś w tym jest. Nie wierzę w horoskopy, ale w skorpiony jak najbardziej, Reszta znaków mi się zlewa czy to wodnik, ryba czy panna. Ale skorpiony dzielą wyjątkowo paskudne cechy - są wredne, pamiętliwe, złośliwe. Z cech na plus mogę dodać, że bardzo często są bystre i intelignetne, ale towarzysko wolę ich unikać. Choć generalizuję oczywiście, bo wyjątków też trochę jest :)

Gość gość
Skorpiony nie lubią wszelkiego frajerstwa i nie boją się tego okazać w odróżnieniu od innych. Jak dokopią to zawsze sprawiedliwie.

Gość gość
Hahaha, chyba skorpion sie odezwal powyżej :D Może i masz rację, ale ja nie lubię takich autorytarnych typów, co kąsi za byle co ;)

Gość gość
Wszyscy w jakiś tam sposób odrzuceni wieszają psy na skorpionach bo się nie udało. On pewnie też za tobą nie przepada to pewne.

Gość gość
Skorpiony - no to fakt, paskudne i w realu i horoskopie. Zgadzam się, że są małostkowe i pamiętliwe.

Gość gość
Dobrze jest pamiętać pewne sprawy. Znak chyba nic do tego nie ma.

Gość gość
Pewnie, że nie ma, ale rzeczywiście Skorpion wsród znaków zodiaku budzi jakieś skojarzenia, znaczne mocniejsze niz reszta

Gość gość
wy naprawdę wierzycie, że ludzi można podzielić na 12 typów osobowości? Znam urodzonych tego samego dnia i roku, i to są zupełnie inne charaktery. Każdy ocenia ludzi wg swoich własnych kryteriów, ale są cechy uniwersalne, które są cenione przez wszystkich. Powściągliwość w otwartym krytykowaniu innych, uprzejmość, zachowanie dystansu, panowanie nad emocjami, bardzo ułatwiają współżycie społeczne i są to cechy, które bardzo łatwo wpoić dzieciom. W zasadzie to na tym opiera się angielskie wychowanie, żeby nie oburzać się, nie czuć się dotkniętym do żywego za każdym razem, gdy ktoś powie albo zrobi coś, z czym się nie zgadzamy. Żeby człowieka ocenić, potrzeba czasu, cierpliwości i poświęcenia mu uwagi, znajomość daty jego urodzenia jest w tym mało pomocna.

Gość gość
Niektórzy chyba mają jakąś manię testowania tych skorpionów. Znak jak znak dla jednych dobry dla innych zły.

Gość gość
02:41 To jest tylko ogół. Też znam dwie różne osoby urodzone w ten sam dzień, ale jednak kilka cech mają wspólnych - tych, które figurują przy ich znakach.

Gość gość
Co do skorpionów, to chyba chodzi o to, że ze wszystkich znaków ten jest najbardziej nieprzyjemny w odbiorze, bo to coś co żądli i dlatego ludzie mają złe skojarzenia i przypisują złe cechy

Gość gość
Znam bardzo dobrze dwie osoby z pod tego samego znaku. Są kompletnie inne jedna pozytywna osobowość druga negatywna.

Gość gość
Wydaje mi się, że ludzie przez to irracjonalne uprzedzenie sami narzucają dziwny styl rozmowy ze skorpionami. No i potem mają co dają, chyba tak.

Gość gość
gość dziś Skorpion nie znaczenia słowa ...sprawiedliwość.... on sie potrafi o sprawiedliwośc obrazić jesli chcą jemu ją udowodnić,natomiast osądza ludzi nie biorąc tego słowa pod uwagę.Jesli ktoś nie z nim to przeciw niemu.

Gość gość
dodam jeszcze że jesli skorpion ma problem to uważa że wszyscy powinni mu pomóc,on natomiast nie stara sie zauważać problemu innych.

Gość gość
dziś a to, ze sa skorpionami to na czole maja wypisane?bo ja z reguly nie pytam na wstepie o znak zodiaku.

Gość gość
Jak widać przeciwnicy skorpionów zachowują się dokładnie tak jak skorpiony mimo, że są z pod innych znaków.

Gość gość
Ciezkie zycie z widnikiem, obrazalski i nerwowy

Gość gość
gość dziś Nie,nie mają napisane ale po dłuższej znajomości zawsze jakoś tak wychodzi że ludzie pytają o znaki . Co byś nie myślała to ja mam dwoch takich w domu i mimo tego że sie szanujemy to nigdy sie nie zgadzamy w róznych sytuacjach,a ja poniewaz mam znak Panny to ustępuję,bo gdyby był to inny znak to byłaby wojna. Skorpion nie lubi by mu coś narzucać chyba żę ma interes w tym.

Gość gość
byki-najpiękniejsze kobiety jakie w życiu poznałem,jedna została moją żoną. czuła,wspaniała,dbająca o dom. skorpiony-zgadzam się,same negatywne skojarzenia mam. strzelce-leniwe,puste,często brzydkie kobiety,a mimo to zadufane w sobie. raki i koziorożce-spoko.

Gość gość
Dla mnie baran,to znak ludzi silnych,rządzi tym znakiem planeta mars.Mam na myśli silną psychikę i chcieć to móc w ich przypadku.Także pozostałym znakń trygonu ognistego nie mam nic do zarzucenia.Tak się składa,że najbardziej nie radzą sobie w życiu znane mi osoby spod znaku wagi i panny.Co biznes to klapa,ze związkami podobnie.Koziorożce jakie znam są oszczędne i poukładane.Tak mi się wydaje,nie traktujcie tego poważnie,każdy może mieć do czynienia z innymi ludźmi spod znaków,które ja akurat cenię:-P

Gość gość
Znam wiele osób,których charaktery niestety zupełnie nie pasują do cech przypisanych znakom zodiaku,które przypadły na datę ich urodzin.Tak więc winy za czyjeś zachowanie,które nas wkurza nie można zwalać na znak zodiaku.Powodów jest wiele,nieudolni rodzice wychowali roszczeniową ofiarę losu,a nie znak zodiaku zawinił.

Gość gość
wy się tak pytacie ludzi o znaki zodiaku? Ja znam tylko rodziny - i też nie na pamięć, po prostu wiem kiedy mają urodziny i mogę sprawdzić :P Co do bliźniąt - narzeczony jest spod tego znaku i fajny facet, nie wiem o co się czepiać. Znam też jedną osobę spod znaku byka - strasznie nadwrażliwa, ciągle płacze, o wszystko się marwti i łatwo jej wejść na głowę :P

Gość gość
Wodniki, Barany, Strzelce - OK Skorpiony - faktycznie nieciekawi ludzie

Gość gość
14:08 :) dziekuje ze napisalas/eś ze barany ok :)

Gość gość
ciekawe czy te osoby znające się na astrologii potrafiłyby zgadnąć znak zodiaku na podstawie opisu charakteru

Gość gość
Bez obrazy ale faktem jest że skorpiony to takie upierdliwe mendy.

Gość gość
ktoś może ten fakt potwierdzić? bo często tak jest, że jak się do kogoś źle nastawimy to podem dopisujemy tej osobie najgorsze cechy i wyolbrzymiamy je w nieskończoność