Suzz09 0 Napisano Styczeń 2, 2016 witam otóż ok. tydzień temu skończył mi się okres jednak piersi bolą mnie aż do teraz, właściwie to wydaje mi się że ból jest silniejszy i dodatkowo piersi są większe (jest to ten sam ból który towarzyszy miesiączce) myślałam, że ból minie ale zamiast tego pojawił się kolejny, jajników czuje go przy zmienianiu pozycji siedzenia,nawet czasem jak wstane nie moge sie wyprostować. Zauważyłam też że im zimniej mi jest tym ból jest mocniejszy kiedy zawinę sie w kołdrę praktycznie znika. Szukałam jakiś podobnych przypadków w internecie i mam te same objawy tzn. (biały śluz, ból jajników, piersi, wzdęty brzuch) co kobiety w ciąży co jest z pewnością niemożliwe u mnie. Dodam jeszcze że pierwszy dzień okresu był bardzo bolesny co u mnie praktycznie nigdy się nie zdarza oprócz tego wszystko wyglądało normalnie. Więc jeśli nie ciąża to co to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2016 Moze jakies zaburzenia hormonalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach