Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość

Nie uwazam sie za pieknosc, ale ludzie mowia, ze jestem ladna. No na pewno nie jestem bardzo brzydka. Wg mnie przecietna, dla niektorych b. ladna, ale wiadomo zalezy od gustu. Mam 19 lat i nie mam chlopaka. Nie wiem czemu, ale zaden do mnie nie zarywa. Serio brzydsze, grubsze kolezanki maja chlopakow, jak dla mnie za ladnych w porownaniu do nich... Nie wiem co jest... Nie jestem wredna, czy chamska. Ja sama nie podrywam, bo sie wstydze troche, poza tym utarlo sie, ze chlopaki podrywaja. Mam normalny charakter, poczucie humoru, nie wiem o co chodzi :((

Gość gość
pewnie wygladasz i zachowujesz sie jak wieczna dziewica niepokalana

Gość gość
Czyli jak??

Gość Turkuć
Masz dopiero 19 lat. Zapewne długo nie będziesz musiała czekać na chłopaka. Bez napinki.

Gość gość
Nie jestem jakas dumna, czy wystraszona. Mam zawsze delikatny makijaz, nie chodze tez w spodnicach do ziemi, czy luznych bluzach

Gość gość
No ale czemu inne dziewczyny juz maja, a wcale nie sa ladniejsze, czy milsze lub jakies wyjatkowe??

Gość gość
widocznie nie o wygląd chodzi a twój sposób zachowania. oprócz wyglądu trzeba coś w głowie mieć żeby było o czym porozmawiać.

Gość gość
może masz jakąś wadę urody, defekt który odstrasza, coś nietypowego do czego ty i twoja rodzina się przyzwyczaili ale inni nie

Gość gość
Może przestań o tym myśleć hmm? Desperację da się wyczuć bardzo łatwo. Uśmiechaj się a na pewno kogoś znajdziesz ;) Tak tak uśmiech daje kobiecie bardzo duży plus i znak, że może zacząć działać ;)

Gość gość
A jakie masz WHR?

Gość gość
Nie jestem pusta, studiuje, potrafie rozmawiac o roznych sprawach. Ale tez nie o to chodzi, przeciez widze jak naprawde puste laski maja facetow

Gość gość
*facet może działać

Gość gościu jeden
Nie przejmuj się dziewczyno. Jesteś młoda to po pierwsze. Po drugie lepiej być samemu niż marnować czas z kimś nieodpowiednim. Skup się na studiach, na rozwoju siebie ;) Jak ma Ci się ktoś trafić to się trafi. Nie szukaj na siłę bo to nic nie daje...

Gość gość
gość dziś nie sadze... To raczej daloby sie zauwazyc. Mam przecietna urode, brunetka, niebieskie oczy, nawet duze, nos mam moim zdaniem troche za szeroki, ale tez nie jakos bardzo, maja bardziej ;) nie wyrozniam sie zbytnio

Gość gość
może jesteś za mądra i odstraszasz za głupich facetów .