Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasiłek chorobowy w Norwegii

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie wie ktoś jak wyglądają starania o zasiłek chorobowy w Norwegii? jestem do tego zmuszona ale nie wiem jak się za to zabrać :(

Gość gość
a to nie lepiej sobie zatrudnić firmę niż się samemu martwić? Wiesz jak to jest łatwo jest czegoś nie dopełnić i tylko sobie dodatkowych kłopotów narobić zobacz sobie norlink mają dobre ceny i na pewno pomogą Ci to załatwić… zdrowia!!!

Gość gość
ja miałam podobny problem i bez norlink na 100% bym nie ogarnęła bo papierów jest całe mnóstwo a język w nich wcale nie sprzyja załatwieniu czegoś ale z norlink poszło to raz dwa i mogłam spokojnie dochodzić do siebie

Gość gość
z tymi zasiłkami to niezłe cuda i faktycznie bardzo łatwo się pogubić, na szczęście właśnie dzięki http://norlink.pl/ wszystko jest do opanowania wgl sama bym ich nie znalazła ale znajomi którzy mieszkają tam już z 10 lat mi ich polecili bo mówią że sprawy urzędowe to jednak wciąż wolą załatwiać z ich pomocą

Gość gość
Racja, jak ktoś nie ogarnia, to lepiej nie brać się za to samemu, tylko zaufać profesjonalistom. Zwłaszcza, jeżeli rozbieżności miedzy Polską a danym krajem sa duze, a tutaj chyba tak jest ;)

Gość gość
popieram też korzystałam z usług Norlink i naprawdę mi pomogli wyjaśnili podstawowe prawo pracy w Norwegi i pomogli uzupełnić podanie o zasiłek na dzieci

Gość gość
Norlink jest bardzo spoko. Specjaliści w każdym calu. Zawsze wiedza co i jak, czy rozliczenia podatkowe czy nawet błahe sprawy, dla nich to rzeczy oczywiste - osobiście bardzo polecam

Gość gość
norlink mi bardzo pomagało na samym poczatku, gdy jeszcze wszystkie kwestie prawne czy podatkowe w norwegi to była dla mnie czarna magia. Teraz już luz, ale tak naprawdę wszystko dzieki nim ;)

Gość gość
też jak szukałam pomocy w kwestii doradztwa, rozliczeń i tym podobnych sprawach, to trafiłam na norlink i bardzo polecam. pełen profesjonalizm, rozwiązali wszystkie moje problemy - to chyba najlepsza rekomendacja