Gość Kara232 Napisano Styczeń 2, 2016 Przydarzyla mi się okropna historia. Gdy byłam na spacerze z psem doszedł do mnie jakiś facet i zapytał czy jestem sama (chodziło o partnera) no i odpowiedziałam że tak gdyż mój ex zdradził mnie z inną no i po długiej rozmowie odszedł. Gdy wracałam do domu podjechał czarny samochód już nie pamiętam jakiej marki i z samochodu wybiegł zakapturzony mężczyzna uderzył mnie czymś w głowę i obudziłam się w jakimś ciemnym pokoju i słyszałam głośne stekanie 2metry odemnie. Byłam związana i ledwo co mogłam się ruszać zapytałam gdzie jestem, cichy kobiecy głos odpowiedział że zostalysmy porwane i przerazilam się nagle otworzyły się drzwi jasne światło strzelił mi w oczy ujrzałam tegiego mężczyznę w fartuchu z białą czapką odwrocilam się w stronę kobiecego głosu i ujrzałam piękną zapłakaną kobietę blondynkę nagą związaną od stóp do głów przerazilam się okropnie nagle tegi mężczyzna podszedł do mnie i rozwiązał mi ręce i powiedział wymasuj jej stópki tak żeby piszczala powiedział że jak nie będę go słuchała zastrzelił mnie więc dorwałam jej zadbanych i cholernie ślicznych stóp i zaczęłam masować powoli. Wpatrywał się w jej palce u stóp jak nimi machala były tak rowniutko ułożone jeden obok drugiego że na ich widok otworzyłam buzię i zaczęłam lizać jej stopy. Poszłam spać 3Godziny po zakończonym masażu i lizaniu stóp. Obudził mnie trzask drzwi które otwierał tegi mężczyzna. Zabrał mnie i blondynkę do pokoju a raczej rzeźni mnie rozwiązał całkiem i poradził mnie na krześle na przeciwko stołu z miejscem na miednicę. Położył blondynkę na stole rozwiązał sznury i wyjął berdysz następnie przyłożył ostrze do stóp i porządnie się zamachnol scioł rozdygotane piekielnie sliczniutkie stopy które pod wpływem siły podskoczyly 10 cm nad stół i wpadły do wiadra tam jak widziałam paluszki u ścietych stóp machaly uporczywie do końca ach pamiętam te paluszki z niebieskimi paznokciami a blondynka piszczala i krzyczała w nieboglosy ja zaczęłam płakać to był okropny widok jak krew tryskala z kikutow po stopach rzeznik położył ją na boku i udało mu się zatamowac krew lecz miał okropne problemy powiedział do mnie rozbieraj się teraz twoja kolej i zaczęłam dygotac lecz zjawiła się policja która powstrzymala kata. Na miejscu zjawiła się karetka lecz nie udało się uratować blondynki dziękuję Bogu za to lecz jej gołe niebieskie stópki zostaną w mej pamięci na zawsze. Rzeznik dostał karę 25 lat więzienia bez możliwości zwolnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach