Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kara232

Fetyszysta kat

Polecane posty

Gość Kara232

Przydarzyla mi się okropna historia. Gdy byłam na spacerze z psem doszedł do mnie jakiś facet i zapytał czy jestem sama (chodziło o partnera) no i odpowiedziałam że tak gdyż mój ex zdradził mnie z inną no i po długiej rozmowie odszedł. Gdy wracałam do domu podjechał czarny samochód już nie pamiętam jakiej marki i z samochodu wybiegł zakapturzony mężczyzna uderzył mnie czymś w głowę i obudziłam się w jakimś ciemnym pokoju i słyszałam głośne stekanie 2metry odemnie. Byłam związana i ledwo co mogłam się ruszać zapytałam gdzie jestem, cichy kobiecy głos odpowiedział że zostalysmy porwane i przerazilam się nagle otworzyły się drzwi jasne światło strzelił mi w oczy ujrzałam tegiego mężczyznę w fartuchu z białą czapką odwrocilam się w stronę kobiecego głosu i ujrzałam piękną zapłakaną kobietę blondynkę nagą związaną od stóp do głów przerazilam się okropnie nagle tegi mężczyzna podszedł do mnie i rozwiązał mi ręce i powiedział wymasuj jej stópki tak żeby piszczala powiedział że jak nie będę go słuchała zastrzelił mnie więc dorwałam jej zadbanych i cholernie ślicznych stóp i zaczęłam masować powoli. Wpatrywał się w jej palce u stóp jak nimi machala były tak rowniutko ułożone jeden obok drugiego że na ich widok otworzyłam buzię i zaczęłam lizać jej stopy. Poszłam spać 3Godziny po zakończonym masażu i lizaniu stóp. Obudził mnie trzask drzwi które otwierał tegi mężczyzna. Zabrał mnie i blondynkę do pokoju a raczej rzeźni mnie rozwiązał całkiem i poradził mnie na krześle na przeciwko stołu z miejscem na miednicę. Położył blondynkę na stole rozwiązał sznury i wyjął berdysz następnie przyłożył ostrze do stóp i porządnie się zamachnol scioł rozdygotane piekielnie sliczniutkie stopy które pod wpływem siły podskoczyly 10 cm nad stół i wpadły do wiadra tam jak widziałam paluszki u ścietych stóp machaly uporczywie do końca ach pamiętam te paluszki z niebieskimi paznokciami a blondynka piszczala i krzyczała w nieboglosy ja zaczęłam płakać to był okropny widok jak krew tryskala z kikutow po stopach rzeznik położył ją na boku i udało mu się zatamowac krew lecz miał okropne problemy powiedział do mnie rozbieraj się teraz twoja kolej i zaczęłam dygotac lecz zjawiła się policja która powstrzymala kata. Na miejscu zjawiła się karetka lecz nie udało się uratować blondynki dziękuję Bogu za to lecz jej gołe niebieskie stópki zostaną w mej pamięci na zawsze. Rzeznik dostał karę 25 lat więzienia bez możliwości zwolnienia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej