Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowska wywiady były ustawiane lemingu otwórz oczy

Polecane posty

Gość gość
skoncz pierd ewa jesteś z PO nic sie nie płaci a obejrzyjcie lemingi jak was TVP i inne telewizje ładują w kakało !!!

Gość gość
super filmiki ale do lemingozy i tak nie dotrze :(

Gość gość
ewka spadła z drzewka prosto na kamulce i potłukła sobie cyculce

Gość gość
to było miedzy poczatkiem wywiadu nagrana a koncem tego w tv nie było pewnie jakis operator cały czas nagrywał dla siebie doszedł PIS do władzy moze go zwolnili i to upublicznił ja sie ciesze bo wiedziałem ze to prostaki ale nie wiedziałem ze dziennikarze tal sie podlizują i ustalają co puscic lemingom a czego nie puszczac co mówic a co nie to jest przerazajace i oni mają czelność robic te ich KODY banda złodzieju na czele z petru i lisem kolonko dobrze gada https://www.youtube.com/watch?v=EJXUY3M_HPk wybory odbyły sie demokratycznie wyrzucili bandytów z rzdu z mediów a teraz wiele krzycza precz !!!!

Gość gość
Dalej ślepo podążajcie za PO PSL nowoczesną i KODEM tvn GAzetą wyborczą to będziecie zapierdalać do 100 lat za marne grosze na obce korporacje pamietajcie ze oni nigdy nie chcieli dobrze dla POlski moze pis nie jest krystaliczny ale przynajmniej terrorystów nie chca u nas wprowadzać i zmieniają sedziów i tak powinno byc jezeli prawo bedzie szybciej i skuteczniej działac to jestem za to samo z 6 latkami

Gość gość
HAhaha Jak ktoś myśli, że w przypadku Wałęsy, Kwaśniewskiego/jej czy teraz Dudy nie były/nie są to dopiero ma klapki na oczach.

Gość gość
wszyscy kłamia to jest jasne ten kto rządzi tak robi by rządzil dalej tylko mnie interesuje jedno zeby referenda wazne dla ludzi brac pod uwage tak jak 6 latki bronisłał wypierd.. do kosza ponad 3 milionów podpisów rzady pisu jez jest ok A od siebie dodam ze tylko KORWIN

Gość gość
No faktycznie PO wyrzuciło do kosza podpisy pod referendum. Zobaczymy co zrobi Kaczyński i Duda jak zostanie zebrana wymagana ilość podpisów pod referendum o finansowanie KK i religii w szkołach.

Gość gość
Jezeli chodzi o religie to czesc naszej kultury ,ale tez jestem zdania by nie mieszac jej do edukacji i nie zmuszac kazdego ,ale z innej strony jezeli lekcje by był prowadzone na odpowiednim poziomie edukowały by młodych ludzi w taki sposób by nie dożyli to zachodnich wzorców i rozpadu rodzin przez zdrady i inne dewiacje to jestem za. Wazne aby wyczyscic teraz wszystkich z tvp dziennikarzy bo oni zawsze bedą pluli ze demokracje sie łamie ale czy ktos wie ile LIS ma na miesiąc jak nie to napisze w granicach 400tyś na miesiac i takich drogich w utrzymaniu dziennikarzy którym ktos przygotowuje pytanie i szkoli jak atakowac niewygodnych jest masa ludzi ,i na ich miejscu kazdy by tam krzyczał w tych KOD ale to sciema jest ,jak mi firma bankrutowała to nigdzie nie latałem trudno i zyje sie dalej ,jak kogos zwalniają trudno staram sie szukac innej pracy. Tylko ze ci ludzie są oderwani od rzeczywistosci wszedzie obsługa restauracje kupe siana na miesiac i to za co za prace którą bym wycenił na 3-5tys zł ale nie bo panstwowe pieniadze lepiej sie wydaje i taki lis 400tys musi miec a ludzie głodują mieszkan nie budują dla ludzi tylko jakies apartamenty na które nikogo nie stac chyba ze rodzina LISA !!!!!