Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wciąż o nim myślę

Polecane posty

Gość gość

kilka lat temu poznałam w sylwestra faceta, MÓJ IDEAŁ pod każdym względem, ani przedtem ani potem nie poznałam żadnego faceta takiego jak on. niestety nic z tego nie wyszło, ale cholera ja do dziś o nim myślę, z żadnym nigdy tak nie miałam. mam do niego nr i mam ochotę się odezwać, cholera, zrobiłabym wszystko żeby go uwieść, tylko cholera JAK? czy coś takiego w ogóle jest możliwe? tak, jestem walnięta, wiem.

Gość gość
spędziłam z nim tylko sylwestrową noc (nie w łóżku!), tylko te parę godzin, i do dziś nie mogę go zapomnieć. nigdy nie poznałam kogoś takiego :(

Gość gość
to czemu nie uwiodłaś go wtedy, gdy miałaś okazję?!

Gość gość
był zakochany w innej, nie chciał słyszeć o żadnym uwodzeniu, jak z kolei wypłakałam mu się w rękaw po byłym związku. nawet się do niego odezwałam po tym (zdobyłam nr) ale koleś mnie zbył. wiem, tragicznie to brzmi, ale ja nie mogę go zapomnieć... a takie coś chyba rzadko się zdarza. po prostu nigdy przedtem ani później nie trafiłam na kogoś takiego!!!

Gość gość
mówi się, że trzeba sobie dać czas, że się zapomina itp. ja nie zapomniałam kogoś, kogo widziałam RAZ w życiu, mimo, że w międzyczasie randkowałam, poznawałam, byłam w związku, ba, mieszkałam z facetem! a myślę o kimś, kogo widziałam RAZ.

Gość gość
widzialas raz? to czym cie tak ujal?

Gość gość
inteligencją, pasją, głosem, sposobem w jaki mówił -brzmi banalnie, wiem, ale autentycznie żaden facet nigdy mnie tak sobą nie urzekł. przy nim poczułam się jak w domu, jakkolwiek to nie brzmi... niestety, na tym sylwestrze byłam pijana, załamana po nieudanym związku i nie w nastroju do uwodzenia...

Gość gość
Chyba jesteś bardzo młoda albo mało doświadczona

Gość gość
jestem stara i bardzo doświadczona :D i to jest najgorsze :D

Gość gość
To zapytaj co u niego. Gdy odpowie nadmień że często myślałaś o Waszym jedynym spotkaniu.

Gość gość
ja z nim nie miałam kontaktu parę lat i mam tak po prostu zapytać co u niego? widziałam go raz w życiu, później wymieniliśmy się jednym smsem i tyle... on może mnie nawet nie pamiętać, i pewnie nie pamięta, tak samo jak ja ledwo pamiętam różnych facetów których spotykałam...

Gość gość
Nie masz wyboru. Możesz przeprosić za śmiałość ale masz bardzo miłe wspomnienia z Waszego wieczoru.

Gość gość
radząca mi osobo, jesteś facetem czy kobietą? kurde, tak bardzo potrzebuję z kimś porozmawiać, ze znajomymi się wstydzę, bo to jest totalnie szalone, ale z drugiej strony - skądś mi się to wzięło, że akurat jego tak zapamiętałam, a to nie jedyny fajny facet, który był w moim życiu, nie tak fajnych sobie z głowy wybiłam, a jego nie mogę! pragnę chociaż konfrontacji, spotkania, nie wiem, może to moje dziwne wyobrażenia, w ogóle dlaczego ja mam go w głowie? dlaczego on mi się przypomina, skoro nie mamy wspólnych wspomnień, wspólnych spraw, nic? dlaczego mam go we łbie?

Gość gość
on może mieć żonę, dziewczynę, dzieci, wszystko! cholera wie! dlaczego o nim myślę do cholerrrry

Gość gość
Jestem kobietą a Autorka ma prawo spróbować. Nie ma konta na fejsie lub nie macie wspólnych znajomych by podpytać jaki ma status związku itp

Gość ciągle go pamiętam
niestety nie ma konta na fejsie, albo nie mogę go odnaleźć. nie mamy już wspólnych znajomych, byłam dość przypadkowym gościem na domówce na której go poznałam (znajomi znajomych znajomych itp), wiem tylko w którym mieście mieszka i gdzie pracuje (potęga internetu....)

Gość gość
to ja od tego, że jesteś młoda albo niedojrzała, dziewczyno, Ty pamiętasz a on może nie? sama niedawno też poczułam coś tam niby wyjątkowego do faceta i tak sfiksowałam na jego punkcie, że szamanka rzucała uroki. Może idź do szamanki/szeptuchy? :D

Gość ciągle go pamiętam
a te uroki to skuteczne? ile masz lat? :p mi się aż wstyd przyznać! jestem starą, przeżytą babą, a ten facet utkwił mi w głowie jak nikt, ciągle do mnie wraca w myślach, coś MUSI być na rzeczy! on zapewne mnie nie pamięta :(

Gość gość
Hm rozpytaj znajomych czy ktoś nie zna kogoś kto pracuje w firmie pracodawcy tego znajomego lub kogoś kto korzysta z ich usług.

Gość gość
Zadzwoń do tej firmy i poproś go do telefonu przedstawiając się jako żona. Reakcja po drugiej stronie powie Ci wszystko ;)

Gość gość
dzięki za rady, ale z tą jego pracą to bardziej skomplikowana sprawa ;) nevermind, raczej odezwę się do niego osobiście, ale nie mam pojęcia, jak to zrobić! co napisać! może się nie przyznawać że ja to ja? może spróbować po prostu z nim pisać? bez ujawniania kim jestem?

Gość gośćadi
Tego kwiatu pol swiatu . Widocznie nie byl pisany tobie. Moze czeka kto lepszy ktory bedzie chcial cie miec . ;)

Gość gość
też tak sobie mówię od paru lat, a jednocześnie ciągle mam go w głowie, jakimś cudem...

Gość gość
Masz numer to już wielki sukces ;)

Gość gość
ciekawe czy aktualny.... za parę dni ma urodziny. postanowiłam, że wtedy do niego napiszę :)

Gość gośćadi
Powiem ci tak , myslisz o nim dlatego ze nie poznalas innej osoby ktor tak cie uwiodla cechami jego. Przynajmniej wiesz jakiego faceta bys chciala, z jakim charakterem. Wiele osob nie ma pojecia. Kieruj sie tata mysla w poszukiwaniu innego samca, jesli owa osoba jest poza zasiegiem ;)

Gość gośćadi
Taka* ... Nie stawiaj wszystko na jedna karte czytan na jednego samca, bo gdy odmowi po raz kolejny , ucierpisz jeszvze bardzie

Gość gość
Autorko ja mam 26 lat. Rzucalam uroki i teraz jestem szczęśliwa,ale z innym facetem. Tamten wydawał mi się ideałem. A jeszcze wcześniej przez rok moje myśli krążyły wokol kogoś. A wiesz czemu? Bo nie mogłam go mieć. A to czego nie możemy mieć wydaje nam się bardziej atrakcyjne. Może go na wyrost idealizujesz? Odezwać się możesz. Nic nie tracisz.

Gość gość
Napisz życzenia podpisz się albo imieniem i nazwiskiem albo zgrywaj się na tajemniczą, jak wolisz. I daj znać jak poszło :)

Gość ciągle go pamiętam
wątpię, by on pamiętał moje imię... to wszystko nie daje mi spokoju.