Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Bycie mamą to coś wspaniałego bez względu na warunki jakie się ma

Polecane posty

Gość gość

Taka oto prawda. Ne ważne jakie masz warunki , one zawsze mogą się zmienić. ........na lepsze! A czas na dziecko ucieka. To jest cos najwspalnialszego. Rozumiem też pary które emigruja by móc tego doświadczyć , bo w Polsce nie dają rady. Ale rozumiem też biedne rodziny mające po 1-2 dzieci. Biednie , ale jak szczęśliwie. Dzieci znają wartości inne jak pieniądze. Wychowałam się z trójka rodzeństwa. Z rodzicami na wakacjach nie byłam. Nie mam żalu, nie żałuję. Wspominam dzieciństwo jako najwspalnialszy okres w życiu. Podwórko, trzepak, znajomi i zabawy w podchody. Gdzie z koleżankami ubieralysmy się na stadionie, bazarze :-) nie było kto ma lepsze buty, ten ma nike a Ty lipnej firmy. Moje dziecko jeździ z nami co roku na wakacje jak się uda, wyjdzie z nami do kina, ale jednak czuje że ominą go najwspalnialsze czasy jakie były kiedyś. Teraz PlayStation, ipad, laptopy. Dzieci muszą mieć tel kom aby się odnaleźć , inaczej nie potrafią się umówić . Nie mam fortuny kasy, czasami bywa , że musimy pożyczyć te 50-100 zł bo zabraknie, choć co prawda rzadko to się zdarza. Nie żałuję , że mam swój skarb nawet, jeżeli zdarzy się ze ominą nas wakacje w Łebie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować