Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanterka

Czy ciaza jest mozliwa?

Polecane posty

Gość kanterka

Witam mam 17 lat, wspolzyje ze swoim chlopakiem od okolo 3 miesiecy , ostatni stosunek odbylismy 6 grudnia, juz tego dnia zaczelo sie dziwne brazowe plamienie ,ale sie tym nie przejelam bo czasem tak bywa przed okresem - oczywiscie zabezpieczalismy sie prezerwatywa + stosunek przerywany , i mialam przez ponad tydzien to obfite brazowe plamienie potem pare dni przerwy i plamienie znowu nastapilo + byla tez krew ale nie czulam sie jakbym miala okres w ogole mnie piersi ani podbrzusze nie bolalo, zrobilam 2x test ciazowy bobo test i wyszedl negatywny ,bylam u Pani Ginekolog w tym tygodniu zrobila mi jakies dziwne badanie wkladajac dwa palce do pochwy i naciskajac na podbrzusze zbadala piersi i powiedziala,ze jak narazie ciaze wyklucza na 99% i dala mi skierowanie na badanie krwi. Czytalam,ze jednymi z objawow ciazy jest rozpulchniona pochwa i duzo bialej wydzieliny +zaparcia, i w sumie są to jedyne objawy ktore mnie nie pokoja ,poniewaz njigdy tak nie mialam . I dopiero w poniedzialek ide na badanie krwi i nie wiem odbiegam już od zmysłów chlopak proobuje mnie uspokajac ze to niemozliwe(jest doswiadczony w tych sprawach) ,ze wszystko sprawdzal i ginekolog tak powiedziala sama nie wiem... Jak myslicie ciaza jest mozliwa? :/

Gość gość
jak ostatni stosunek mialas 6 grudnia to test juz powinien wykazac ciaze , a piszesz ze wynik byl ujemny

Gość kanterka
Bo wyszedł negatywny a robilam go jakies 2 tygodnie po stosunku

Gość gość
A 5 tyg po, już jest wiarygodny?

Gość gość
jak tak bardzo sie denerwujesz to zrob jutro jeszcze jeden test z moczu , moze to cie uspokoji , a jak zabezpieczeliscie sie i prezerwatywa nie pekla to w ciazy nie jestes , chlopak sprawdza prezerwatywe po stosunku ?

Gość gość
tak 5 tyg po jest wiarygodny

Gość kanterka
Tak chlopak zawsze przed tym jak dojdzie sprawdza i po wszystkim naciaga jeszcze prezerwatywe ,zawsze jest bardzo ostrozny i czujny.

Gość kanterka
Po prostu to plamienie mnie zastanawialo i pochwa ktora jest troche pulchniejsza niz zazwyczaj,ale zadnej nadwrazliwosc****ersi ani ze sa obrzmiale nic nie mam zadnych takich symptomow, pewnie ze stresu szukam sobie na sile :

Gość gość
to wszystko powinno byc ok , a ginekolog przeprowadzila normalne badanie i ja tak jestem badana , nie martw sie

Gość gość
to ze mialas plamienie to nie oznacza ze jestes w ciazy , sa rozne przyczyny plamienia , zrob te badanie z krwi i nie stresuj sie

Gość kanterka
Faktycznie moze macie racje dziewczyny,ale chyba kazda kiedys taki glupi stres przezywala ,dziekuj***ardzo za odpowiedzi a i jeszcze jedno o czym ta rozpulchniona pochwa moze swiadczyc? bo wyczytalam w internecie ze najczesciej to poczatkowy objaw ciazy...