Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet zaczal przezywac rozstanie jak to rozegrac?

Polecane posty

Gość gość

On mnie zostawil tydzien temu. 3 dni plakalam i nie wychodzilam z lozka. W koncu sie pozbieralam i na zlosc mu zaczelam udawac ze mnie to nie obeszlo. Udaje szczesliwa, zadowolona, napisalam mu ze mozemy byv przyjaciółmi. Dzis z nim rozmawialam z nim przez tel i on jest zalamany. Smutny, cierpi. Chcialabym zebysmy do siebie wrocili tylko ze on nie chce utrzymywac kontaktu zeby nie cierpiec. Jednak jesli zabraknie nam kontaktu to nici z powrotu do siebie. Jak myslicie co zrobic?

Gość gość
Moj plan jest taki: cieszyc sie zyciem, byc pogodna i radosna itp ale inicjowac raz na jakis czas z nim spotkanie a to zeby cos pomogl a to zeby piwo wypic itp. Tylko ze on nie chce sie kontaktowac bo widze ze przezywa to. Boje sie ze jesli z nim zerwe kontakt to on nie bedzie chcial wrocic. Jak to jest?

Gość gość
tak właśnie jest zerwiesz kontakt całkowicie, to męska duma nie pozwoli mu się do ciebie odezwać

Gość gość
Dobry mam plan?

Gość gość
zostawił Cię bo nie chce z Tobą być albo ma inną opcje...plan doskonały do tego by za jakiś czas wylądować u psychologa, gdy podczas spotkania z Tobą będzie opowiadał Ci jak świetna jest nowa dziewczyna w łóżku, lub jak on dopiero teraz odnalazł prawdziwe szczęście, po zmarnowanym czasie z Tobą. Kijem Wisły nie zawrócisz, a kolejny raz odgrzany kotlet przestaje być smaczny ;)