Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest NWO?

Polecane posty

Gość gość

Moze mi ktoś to wytłumaczyć?

Gość gość
new world order, zmiany dokonywane na świecie dla osiągnięcia całkowitej władzy, bardzo szeroki temat, coś co w Polsce robi pis, tyle, że na globalną skale. globalne ocieplenie też sie w to wplata. generalnie chodzi o to, żeby cały świat pracował na nieliczną grupę, która ten świat obejmie w całkowite posiadanie. to jakis test na świadomosć kafeterian?

Gość gość
A te zmiany na dym polegają? Sa tu moze jacyś iluminaci? Pytam poważnie :D

Gość gość
UP!!!

Gość gość
NWO (Hulk Hogan, Scott Hall, Kevin Nash) :D #Gimbynieznajo

Gość gość
do kolegi wyzej az zal jak sie pomysli ze to bylo 19.5 roku temu

Gość gość
To była chyba najlepsza era wrestlingu: stone cold, the rock, hogan. ehhhh :o

Gość gość
steve austin i the rock to dawne wwf, a hollywood;-) to wcw, ale to tak na marginesie. generalnie masz racje, lata 95-2000 to najlepsze lata wrestlingu w wcw była era nwo i to byl chyba hit i ewenement na skale światową, ale w wwf też mieli swoje d-x, gdzie choćby hbk wymiatał. piękne czasy to były. dziś nawet w połowie nie ma tamtego klimatu.

Gość gość
Nwo to bajka wymyślona dla plebsu! Byli studenci to plebs i robole!

Gość gość
po pierwsze plebs z reguły stanowi wiekszośc czego nie można powiedzieć o wierzących w niego ludziach a po drugie skoro zakładasz istnienie ogólnoświatowego plebsu to do c****ja sam fakt wymyslania takich bajek dowodzi spisku elit nim rządzących a zatem i samego nwo:D

Gość gość
bajką natomiast jest to, że ktos zamierza ten nwo stworzyć gdyż nwo istnieje od danwa w zasadzie to OWO czyli old world order co wg mnie sugeruje również słowo powstałe jeżeli przeczytasz nwo wspak:) nasuwa mi sie jeszcze kilka innych implikacji wynikających z zabawy trzyliterowym skrótem jako, że okultystyczna elita nie zostawia nic przypadkowi. mozna powiedziec, że mają na tym puncie obsesje. zanim coś upublicznią to obejrzą to 140 razy z każdej strony w każdych warunach, o każdej porze i z każdej odległości

Gość gość
często tez w samej konstrukcji symboliki zawarty jest plan działania. podejrzewam, że zwiazane jest to z tradycja efektywnego kodowania i kmuflowania infomacji wg określonego kodu chociaż czytałem, że chodzi tu o jakies magiczne właściwośc*****eczęcie czy tez moze rzucanie zaklec. ja nie wierze w zaklęcia przynajmniej nie te rzucane w taki sposób. chociaz z drugiej strony iluzje jaką tworzą poprzez dezinformacje za pomocą słowa i podrzucania błędnych kodów można nazwac rzucaniem zaklęć.

Gość gość
obecnie zdaje sie postawili na sprowokowanie frontalnego ataku w zwiazku z czym dosyc poważnie sie odsłaniaja. oczywiście nie mówią wszystkiego ale mówia wystarczająco wiele zeby po dość długim czasie ludzie interesującym sie nimi załapali co jest pięć a reszte se dospiewali. to mi z kolei sugeruje, ze tego czasu duzo nam nie zostało:D a może szykują sie na jakąś planowana apokalipse i jest to sposób na uchowanie wiedzy dla przyszłych liderów. c***j ich wie. może sie wyprowadzaja i rzucaja korone i berło w tłum. cięzko powiedziec jakie maja plany i dlaczego bo jak juz pisałem spekulacje co do ich prawdziwej natury dopiero trwają

Gość gość
moze byc to równiez pozorowany odwrót a w zasadzie cokolwiek wymyślą. nie traktuje też poważnie żadnych proroctw biblijnych z racji tego, ze to paradoks nie do rozwikłania którym można równie dobrze ogłupić co oświecić. niemam pomysłu o tej godzinie jak coś mi wpadnie do głowy to was niezwłocznie poinformuje:P

Gość gość
do tego czytania wspak nwo pasuje mi natomiast fakt, że jeżeli staniecie, ze tak powiem, po drugiej stronie tego słowa to z n wam sie zrobi ruskie i.to by pasowało do działań pozornych bądź nie sugerujących, że rosja będzie wzorcowym tworem, w którym zapanuje nowy stary ład tudziez stary lad na nowych zasadach.

Gość gość
co do samej litery i to już nie będe spekuował chociaż korci mnie żeby napisac, że chodzi o iluminatów:D idąc tym tropem new =iluminati dowodzi mojej tezy o tym, ze zmiana będzie jedynie powierzchowna. być może również zmienią nazwę albo przekrztałcą sie w co innego. nie znaju

Gość gość
sam kod jako pojęcie które weszło do publicznego obiegu równiez wydaje sie być fałszywy i zbyt prosty. zakładajc, że wczesniej można sie umówić co do sposobu odczytywania zakodowanych informacji uzywanie takiego prymitywnego narzędzia wydaje sie bzdurą tudziez wodą na młyn teoretyków spiskowych mojego pokroju i kalibru:D co by nie było mozna z tego z duży prawdpodobieństwem wywnioskowac w ogónych zarysach rozwój sytuacji na śwaitową skalę nawet przy założeniu, że to działania pozorowane. aczkolwiek to z kolei może byc zacheta do sugerowania sie tymi przewidywaniami i wciagnięcia sie w pułapke. nie wiem kooofa potrzebuje sztabu ludzi z wiedzą większą niz moja i nie bojących sie myśleć zeby to przetrawic.

Gość gość
jedno jest pewne pierwsza krew rozstrzygnie o wszystkim. dlatego trzeba byc ostroznym

Gość gość
pozdrawiam jasna strone mocy;)

Gość gość
tak czy śmak zbliżamy się do końca człowieczeństwa przetrwają karaluchy :classic_cool:

Gość sdfs234242
to jest konsekwencja rozwoju technologicznego człowieka. nowoczesna technika pozbawia człowieka wolności i prowadzi do jego naduspołecznienia poprzez pozbawienie go procesu władzy.

Gość dgw2342342
będziecie mieć czipy od urodzenia, będą wiedzieć gdzie jesteście, co robicie, z kim się spotykacie, co kupujecie. Wszyscy będą wiedzieć wszystko o wszystkich....

Gość gość
zastanawia mnie, że możesz wpisywac cyferki w tej samej kolejności a literek juz nie. zmieniasz rejestracje czy jak