Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27lat, dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Hejka, Mam pytanie szczególnie skierowane do facetów. Jestem dziewczyną (27lat) która nigdy nie była z nikim w związku i nigdy z żadnym facetem nie spała. Bardzo długo było mi tak dobrze, tym bardziej, że mieszkałam w akademiku więc mogłam spotykać się z różnymi osobami. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że moja samotność mi ciąży. I tu nasuwa się moje pytanie: czy może to być dla facetów odstraszające, że mimo swojego wieku nigdy się z nikim nie związałam, a tym bardziej nie przespałam?

Gość gość
Hej myślę że wręcz przeciwnie patrząc okiem normalnego faceta .chodź frajerów którzy by Cię za plecami wysmiali dużo by się znalazło

Gość gość
Cnota godna pochwały :)

Gość gość
Swoją drogą daj cnotę komuś kto na to zasłuży a nie pierwszemu lepszemu który Cię zostawi a potem będzie latał i rozpowiadal ze 27 dziewica postanowiła dać ja właśnie jemu. To Twój skarb niektóre mlode głupie laski chcą cnotę sprzedać nawet staremu dziadowi za 50 tys

Gość gość
Pewnie Ci nie uwierzą taki ten świat teraz zgorszony .laski z gimnazjum piepszy się jak myszy w starym materacu

Gość gość
brahmin czasami ludzie zadają pytania czy byłam kiedyś w związku więc mam kłamać? to tak samo jak zwiążę się z facetem to też wydaje mi się normalne żeby go zapytać czy był wcześniej z inną laską w łóżku

Gość piotr już dawno po 30tce
Jakie odstraszajjące, dziewczyno, co Ty bredzisz ! -;) Cudownie jest patrzyć na seks, widziany oczami niedoświadczonej młodej kobiety. Czuć jej pierwsze podniecenie, widzieć pierwszą reakcję na czuły, delikatny męski dotyk w intymne miejsca. No i odpowiednia oprawa całości. Dobre wino, świece dające cudownie romantyczny półmrok który skrywa jeszcze to i owo czego może krępować się partnerka podczas tego pierwszego intymnego spotkania z mężczyzną .. Echh, chyba się rozmarzyłem.. piotr_290@o2.pl

Gość gość
Jak dla mnie super, a nieodstraszające. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Ciągle zakładasz te tematy,na mozg ci bije,kogo to obchodzi.

Gość gość
Kochana, też jestem w takiej sytuacji. To znaczy byłam w związkach, ale nigdy z nikim nie spałam, a mam niemalże 26 lat. Po prostu czekam na tego jedynego. ;) Czy jest to dziwne? Patrząc z perspektywy małolatów tak, ale patrząc z punktu widzenia dojrzałego mężczyzny nie. Prawdziwy mężczyzna nie tylko nie wyśmieje Ciebie, ale i uszanuje. Tak więc nie masz się czym przejmować. :)

Gość gość
Napisz zatem na adres mailowy podany powyżej.

Dziewica w takim wieku dla tego wieku , tych obecnych czasów to rzadkość :) Do takiej kobiety z pewnością bym podszedł , zapytać o wspólne wypicie kawy w kawiarni :)

Gość pysia niedziewisia
27letnia dziewica - pewnie chodzisz na oazowe kółko ;-)

Gość Alfons22
ciekawe czy jest brzydka ? jak tak to nic dziwnego, że dziewica.

Dobrze że kobieta się nie daje byle komu :) Wg mnie to dobra cecha że nie tłamsi się

Gość gość
Nie pisz do Arka ten zbok jest w kazdym temacie. raz szuka kogos do 87 lat a raz szuka mezatki za 1000 zl ........ ja mam tez 27 i sie nie kochalem ehh.