Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27lat, dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Hejka, Mam pytanie szczególnie skierowane do facetów. Jestem dziewczyną (27lat) która nigdy nie była z nikim w związku i nigdy z żadnym facetem nie spała. Bardzo długo było mi tak dobrze, tym bardziej, że mieszkałam w akademiku więc mogłam spotykać się z różnymi osobami. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że moja samotność mi ciąży. I tu nasuwa się moje pytanie: czy może to być dla facetów odstraszające, że mimo swojego wieku nigdy się z nikim nie związałam, a tym bardziej nie przespałam?

Gość gość
To zależy, jeśli nie boisz się ewentualnego związku i ewentualnej bliskości to nie powinno to przeszkadzać w niczym.

Gość gość
nie dziewictwo w tym wieku jest twoim problemem, dziecinność, sądząc po pytaniach :-//

Gość gość
zdziwaczała,zakompleksiona ,sfrustrowana stara panna

Gość gość
przygotuję Cię do życia w rodzinie, spokojnie, delikatnie i bardzo fachowo chcesz?

Gość macik82
ja nie uważam tego za nic złego tak wyszło i tyle,widocznie nie poznałaś tego kogoś z kim byś chciała to zrobić.Jeśli spotkasz normalnego faceta uzna to za coś fajnego.Pamiętaj jednak mimo braku doświadczenia nie zamykaj się eksperymenty w łóżku.pozdrawiam

Gość gość
Nic sie nie martw,dziewictwo stracisz i po problemie.