Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemoralne propozycje

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od pewnego czasu wynajmuję mieszkanie. Warunki są super, lokalizacja też, cena atrakcyjna, zawsze takiego szukałam i byłabym naprawdę zadowolona gdyby nie pewna sprawa. Do tej pory zawsze po czynsz przychodziła do mnie właścicielka mieszkania. Jakiś czas temu miała wypadek i obecnie leży w szpitalu i teraz po pieniądze zgłasza się jej mąż (ok 40 lat). Wszystko się zaczęło kiedy przyszedł do mnie pierwszy raz sam.... na dworze było bardzo zimno i zapytał czy mógłby chwile zostać żeby się rozgrzać. Wydało mi się to normalne, więc zaproponowałam herbatę i zaczęliśmy sobie gadać. Po pewnym czasie facet widocznie się rozluźnił i zaczął wtrącać jakieś sprośne żarciki i głupie teksty, miałam wrażenie ze próbuje ze mną flirtować, ale w dość prymitywny sposób. W końcu wziął kasę i sobie poszedł. Miesiac później...gdy znów przyszedł po chajs zaproponował coś co mnie wbiło w ziemię totalnie. Zaproponował, że mogę nie płacić czynszu a jedynie "odwdzięczyć się od czasu do czasu swoim towarzystwem". Popatrzyłam na niego jakby sobie żartował, ale gość mówił poważnie! Powiedział, że odkąd żona jest w szpitalu (a teraz w sanatorium) to bardzo doskwiera mu samotność i czuje się bardzo zaniedbany jako mężczyzna. Wepchnęłam mu w rękę kasę, otworzyłam drzwi i powiedziałam "do widzenia". Ludzie, co mam zrobić? czy powinnam powiedzieć o tym jego żonie? wiem ze jest w złym stanie i nie chciałabym jej denerwować. Po drugie, boję się stracić tak okazyjne mieszkanie, ale nie wiem co mam zrobić gdy facet znów przyjdzie po czynsz, zaczynam się go bać!!

Gość gość
2/10.