Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXtremEE

Jak znaleźc młodego, przystojnego kochanka?

Polecane posty

Gość gość
opisz dokladniej jak wygladasz :)

Gość gość
To co z tym priv autorko nie chce dluzej czekać

Gość XXtremEE
Mam gęste, rude, kręcone włosy do pasa. Gładką, jasną skórę (bez piegów). Intensywnie zielone oczy. Duży biust. Pomalowane paznokcie i staranny makijaż. Zgrabne, kształtne nogi. Odstającą pełną pupę. 168 cm wzrostu. Lubię dobre perfumy. I uwielbiam się całować.

Gość gość
Ja mam 185 wzrostu czarne włosy lubie sie dobrze ubrać i dobrze pachniec i chce poznać taka łaskę jak ty ale chyba nie tutaj

Gość XXtremEE
kuj-pom, ale - jak pisałam - wolni mnie nie interesują :)

Gość gość
Jak sie zdecydujesz to zostaw priv napisze. Miło bylo

Gość XXtremEE
Nie. Jeśli ktoś jest zainteresowany, niech sam zostawi kontakt do siebie. Ale najpierw niech napisze parę słów o sobie, tak jak i ja to zrobiłam.

Gość gość
Juz napisałem jeśli jutro bedziesz o tej samej porze to podam ale mysle ze tak naprawdę ty nikogo nie szukasz. Ale jak sie zdecydujesz dzisiaj bedzie miło jestem z tego samego woj

blondyn czy tam siwy, niebieskie oczy, chodzę w skórze, gram w bridża, obstawiam konie na wyścigach i biorę ojca na rękę. Jeśli już masz taki fetysz z tym brakiem wolności mogę sobie specjalnie kogoś znaleźć. Tylko wtedy musiałabyś mnie regularnie odwiedzać w postaci jakiejś koleżanki czy korepetytorki, żeby to wyglądało realnie. W sumie zdaję maturę w tym roku, przydało by mi się kilka lekcji.. ;) :classic_cool:

Gość gość
Tutaj..przystojnego, męskiego. Przecież tu sami nieudacznico. A Ty Cocka masz 18 lat dzieciaku.Co Ty wiesz o kobietach?

Gość gość
23 lata, 180 cm , szczupły brunet, niebieskie oczy, uprswiajacy sport. Zapraszam na priv Tenraz111@wp.pl

Gość gość
Napisz jesli masz chęć: Kafemen@wp.pl Napisze Ci wtedy o sobie...

Gość gość
A ja się nie zgodzę z tym co ktoś tutaj napisał, że na Kafe nie znajdzie się przystojnego faceta...ja takiego poznałam, był mega podniecający i miał w sobie wszystko co mnie pociągało. Niestety dzieliła nas zbyt duża odległość-ja ze Śląska a on z Pomorza :-( I zostałam "teoretycznie" sama :-(

Gość gość
Psuj mieszka na Pomorzu :classic_cool:

Gość gość
10:41 nie był to PsUj ani żaden celebryta Kafe.Logował się na pomarańczowo jak zwykły gość.I nie przechwalał urodą jak pustak :-p

Gość gość od castingu
15 stycznia o godz. 12.30 w Warszawie przy ul. Metodyny 31 rozpocznie się casting na kochankę dla mnie. Zapraszam wszystkie panie w wieku 25-29 lat spełniające poniższe warunki: - zadbane - inteligentne - Z POCZUCIEM HUMORU - rozmiar ubrań max 34 - biust od 90 C wzwyż, jędrny - wzrost 172 - 177 - włosy naturalny blond - gładka cera - brzuch płaski - niepaląca - stan cywilny bez znaczenia - znajomość min. 2 języków obcych - niezależne finansowo - prawo jazdy kat.B - wyższe wykształcenie - wysoka kultura osobista Brak doświadczenia mile widziany, podobnie jak profesjonalne portfolio. Szukam Pani w której zakocham się od pierwszego spojrzenia, dlatego oczekuję spontanicznego zachowania. Uwaga: casting może trwać do późnych godzin nocnych! Zapewniam zimne napoje. CV (ze zdjęciem) proszę przesłać na adres kochankacasting@wp.pl. ZAPRASZAM!

Gość gość
11/11 Alfonsie takich kobiet tu nie znajdziesz bo są dawno zajęte uju :-D wypiertalaj bo wzbudzasz śmiech :-D

Gość KP
35l żonaty z kuj pom. Normalny, wygląd nie jest zły, higiena, dyskrecja 1000% co Ty na to XXtremeXX

Gość XXtremEE
Dziękuję za propozycje, dziś na pewno się odezwę. Macie może jeszcze jakieś pomysły gdzie mogę szukać? Na żywo trochę trudno, zwłaszcza że mam pracę w domu (tłumaczenia). Z kolegami męża wolę nie zaczynać (choć niektórzy mi się podobają i delikatnie flirtujemy).

Gość gość
Dlaczego zdradzasz męża?

Gość XXtremEE
Jeszcze nie zdradzam. :) Ale zdradzę.

Gość gość
To smutne a czy on Ciebie zdradza?

Gość XXtremEE
Przykro mi, nie dam się wciągnąć w moralizatorską pogadankę. :)

Gość gość
Chetna na 20 latka ?? Wysoki 190 wzrostu srednia budowa ciala. Zajety:)

Gość gość
Tu nie chodzi o żadne moralizowanie, ciekawią mnie tylko Twoje motywy jeśli to oczywiście nie prowokacja.

Gość XXtremEE
Po prostu seks z jednym facetem przez wiele lat staje się jak kazirodztwo. Chcę znów poczuć ogień.

Gość gość
Zapisz się na siłownię, tam chodzi wielu facetów dbających o ciało ale jeszcze nie koksiarzy, jeśli masz wolny zawód możesz wybrać godziny wizyt. Poflirtowac też można. Nie dziękuj, należy się 500 :classic_cool:

Gość gość
To w końcu czego szukasz ''ostrego seksu'' czy ''szaleńczego zakochania''? bo już się pogubiłem.

Gość XXtremEE
"To w końcu czego szukasz ''ostrego seksu'' czy ''szaleńczego zakochania''? bo już się pogubiłem. " Strasznie szybko się gubisz jeśli widzisz zdanie zawierające powyżej 4 słów. Napisałam przecież wyraźnie: "Małe, szaleńcze zakochanie PLUS gorący ostry seks i długie pocałunki."