Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sny czy maga być prawdziwe

Polecane posty

Gość gość

martwią mnie moje sny za dużo z nich się dzieje.. śniło mi się że idąc rozwieszać pranie rozmawiam z sąsiadem co prawda chciałam ale za zimno rozmawiałam i o tym samym co śniłam 2 rzecz zerwał się pies u rodziców czekaliśmy aż tata go złapie i cooo jesteśmy na sylwka u rodziców i tak jak we śnie pies się zerwał idt....ostatni sen wczoraj śniło mi się ze syn ma pełno plam na buzi budzę się i coo syn ma po okiem czerwona plamę której wcześniej nie miał i to nie sa jedyne sny .....powiem tak przerażaja mnie te sny które stają się rzeczywistością , czy ktoś tak ma?

Gość gość
najgorsze jest to że niektóre sny są wręcz odzwierciedleniem rzeczywistości bo to co się śni to się dzieję nawet słowa innych się zgadzają i zdarzenia

Gość gość
Ja. Śniło mi się że dostaję telefon że mój ojciec zmarł. Tak mnie to ruszyło że od razu pojechałam go odwiedzić i sprawdzić czy wszystko u niego w porządku. Opowiedziałam mu o tym śnie - że bardzo mnie wystraszył. On się śmiał że nic mu nie jest. 1,5 tygodnia później wieczorem zadzwonił jego przyjaciel - tato nie żył...

Gość gość
Zdarzyly sie drobnostki ktore mi sie przysnily i sie zdarzyly w rzeczywistosci.szkoda ze nie mozna nad tym panowac i kontrolowac.czasami mam tez przeczucia,taka intuicja.ale ze snami jest roznie,czasami na odwrot,jak sni sie ze bedzie zle to jest dobrze.