Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezlitosnaKobieta

Jak mam ukarać g****iciela córki?

Polecane posty

Gość BezlitosnaKobieta

Jak mam ukarać g****iciela córki?

dorwać go przywiazac do czegos na zimnie, potem mozesz mu nasrać na głoweee albo wbić igłee po paznokieć nie wiemy czy sie lubisz znecac czy co ale najlepiej niech go boli. zycia nie warto komus odbierac. bo sobie je w koncu odbierzesz jak zle bedziesz czynil. a jak sa dla ciebie wazne intencje w zyciu to wynajmij kogos i on sie nim zajmie. najlepiej wpusc go na komende policji w krakowie tam sie nim zajma. albo do wiezenia to mu najebioo

Gość gość
Zniszczyć mu opinię :D

Gość gość
Zmusic go sila zeby zrobil loda mezowi z polykiem i zg****ic go jakim s kijem grubszym zeby nie mogl siedziec przez miesiac.

Gość gość
Inspiracji poszukaj w malowanym ptaku kosinskiego.wydaje mi sie ze dobrym pomysle jest rozebrac g****iciela do naga.potrzebny bedzie kolek zaostrzony i dlugi.trzeba zaostrzona czesc wsadzic mu w tylek,dosc mocno zeby sie nie wyslizgnal.wykopac dolek,drugi koniec kolka umiescic w dolku,tak zeby kolek byl stabilny i stal w pionie.a na czubku siedzial g****iiiciel corki.sila ciazenia bedzie go coraz bardziej glebiej nadziewala.pozostawic go tak na zawsze.inny sposob to wlozyc mu w tylek butelke szklana po coca coli tak zeby szyjka wystawala na zewnatrz,nastepnie wlozyc zapalona petarde do butelki.petarda musi byc na tyle silna zwby rozerwalo butelke.

Gość gość
Kazać mu ożenić się z Twoją córką.