Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lushen

Oddam żonę i chcę patrzeć

Polecane posty

Gość gość
Panie Lusień a miałem zapytać :S A jak ogierowi nogi śmierdzą to też może przyjść :P:P??

@ misio1 dziś W to, że pragnie Pan walory prawdziwego samca - ogiera :D obejrzeć, a nawet dotknąć (co najmniej :P własną twarzą :P ) wierzę w stu procentach :P x Misiu-pierdzisiu ty już na forum od 5-ej rano? Jejku, chłopie ogarnij się. I jeszcze piszesz do drugiego faceta o chęci dotykania własną twarzą do walorów prawdziwego samca-ogiera :O Misiek litości, wszyscy wiedzą, żeś pedzio ale może swoje teksty tego typu zechciałbyś jednak umieszczać na priwie a nie na damskim kafe, co?

Gość gość
Misiu chyba się wstydzi wystawić swą męskość na próbę. Może mu jej nie staje ?

Gość gość
przedni wątek! dawno się tak nie ubawiłam panowie!

Gość Lushen
W dalszym ciągu oferta dla Ogierów, nietuzinkowych, orginalnych i z polotem pozostaje aktualna. Proszę się nie wstydzić. To okazja dla ciała, ducha i podniebienia. Pozdrawiam z uśmiechem. Zapraszam do kontaktu.

Gość Lushen
Dużego Ogiera na weekend zdolnego dosiąść narowistej klaczy. Ugościmy z moją Lu po staropolsku jadłem serwowanym na brzuszku i syropem zlizywanym z cycuszków oraz szampanem wprost z dziurki. Tylko DUŻE ogiery. Celem weryfikacji proszę się zgłaszać poprzez : pl zbiornik com/profile/Lushen Pozdrawiamy zachęcająco.

Gość Lushen
Dla lepszego zrozumienia podpowiem, że oferujemy SEX z moją małżonką

Gość Lushen
Nastawiliśmy z Lu budzik w telefonie na rano. Lu wzięła kompiel z wymieszaną w wodzie odrobiną szamponu pokrzywowego i z niecierpliwością zalogowaliśmy się na zbiornik com w nadzieji na oferty od ogierów (liczyliśmy na casting - dodam, że oboje). Gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni - orły, sokoły, niecnoty ?

Gość Lushen
Kafeteria to ściema :(