Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisznek

prowokuje kłótnie

Polecane posty

Gość krisznek

Witam.Jakiś czas temu poznałem pewną dziewczyne ktora bardzo mi się spodobała.Postanowiłem trochę o nią powalczyć.Nasza znajomość rozwijała się.Z tym że powoli ona widać była zadowolona z mojej obecności w swoim życiu z tym, że nic z tego nie wynikało.Bardzo nieufna nie potrafiła się z niczym określić.Kiedyś powiedziałem jej powiedz mi że mam wyp...ć i dam ci spokój.Usłyszałem że nie może tak powiedzieć.W końcu po długich walkach postanowiłem się wycofać.Gdy to zrobiłem zaczęła gadać do naszej wspólnej znajomej że jej glowe zawracam (podkreślam że odpuściłem)a po kilku dniach powiedziała że ma w końcu święty spokój (jakoś w maju).Z powodu pracy widzimy się codziennie.Od jakiegoś czasu zmieniło się jej zachowanie do mnie jest bardzo miła poważna a jednocześnie przy mnie jakaś spięta i tajemnicza.Ja jednak pozostaje bierny i nie w daje się nią w żadne dyskusje.Nie wiem tylko dlaczego są takie dni że próbuje łapać mnie za słowa tak jakby próbowała mnie prowokować do kłutni,Nie rozumiem jej zachowania znajomi twierdzą że ona zwraca w ten sposób na siebie uwagę jakie jest wasze zdanie.Zaczyna mnie to męczyć.

Gość vajvus
Tym sposobem zwraca na siebie uwage!!!