Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilija 2016

moj kolega non stop zdradza zone

Polecane posty

Gość lilija 2016

Jeździ na jakieś k***wki poznane przez neta albo bierze udział w trojkatach . Żona jest w ciąży i nie chce się bzykac a on p******i się z jakimiś lafiryndami. Czemu ten świat jest taki głupi? Dodam że on jest fajnym facetem ale żeby takie rzeczy robić. Przed slubem tez ja zdradzal . Wole być sama niż mieć męża k****arza. Ludzie nie mają żadnych wartości. Ona oczywiscie niczego się nie domyśla.

Gość gość
Autorko żona Twojego kolegi wie doskonale z kim się związała. To nie jest tak jak próbują wmówić nieudacznice życiowe, że niby najpierw porządny jest mężczyzna a nagle w związku i już burak. Większość kobiet ma skłonność do bad boyów bo są dla nich atrakcyjniejsi niż Ci spokojni mężczyźni a Ci bad boye to są najczęściej: chamy, buraki, zdradzacze, agresorzy, lubiący alkohol itp. Ta kobieta jak większość kobiet nie używa mózgu do myślenia tylko cipki.

Gość gość
I czegoś ty gościu użył żeby napisać co napisałeś, hę?

Gość bella  86
Miłość jest ślepa.

Gość gość
Skoro juz przed ślubem ja zdradzał i wiedziała o tym to co nam do tego ze teraz ja zdradza . z tego wychodzi ze jej taki facet imponował, imponuje i nadal będzie imponował i wszystko na temat a koleżance chyba zał du//PE ściska.

Gość lilija 2016
W sumie może i tak. Nie przepadam za jego żona nawet czesc sobie nie mówimy właściwie jej nawet nie znam. Może i tak być że udaje że nie wie albo on jest cholernie dyskretny. Nie wyobrażam sobie żeby maz spał ze mną w łóżku a parę godzin wcześniej p******il się z jakimiś k*****i. Obrzydzenie !!!

Gość przestań pitolić
a prawdziwy męzczyzna zabiera kobiete od bad boya,chroni ją,tylko tchórzliwa p***a wymądrza sie latami twierdząc ze kobiety wolą bad boyów bo sam nie ma jaj,kazda sytuacja jest inna,nie znam kobiety która lubi być źle traktowana

Gość gość
te jak piszesz "k***wki" to takie same kobiety lub dziewczyny jak Ty więc trochę szacunku do drugiego człowieka!

Gość gość
te a ty nie porównuj porządnych kobiet do swoich k***wek

Gość womaninblack
kobieta źle trafiła po prostu tak jak wiele innych kobiet,nie można zrzucać winy z faceta który się puszcza na bogu ducha winną żonę,kazdy ma swój rozum,moze jej się kiedys oczy otworzą

Gość gość
przestań pitolić dziś Przestań gadać jakiś bzdur w stylu "prawdziwy mężczyzna powinien" bo to jakieś frazesy i bajki. Gdyby kobiety nie chciały być tak traktowane to nie wiązałyby się z takimi typami mężczyzn a właśnie tacy mają największe powodzenie i to oni głównie przekazują geny dalej. Stąd chociażby taki wysyp dziś panien z dzieckiem czy samotnych matek, które to sypiają z kim popadnie a potem zostają same. Góra 2 % z nich to albo rozwódki albo wdowy. Wstyd.

Gość gośćdmgpndt
prostytutki to prostytutki,robią co chcą a tego fagasa nie zmuszają przeciez do niczego,sam do nich idzie

Gość gość
Powiedz żonie o tym anonimowo i wyślij dowody. I napisz ps żeby wyjęłam pasa wojskowego i go zbila na kwaśne jabojko. Pamiętam mój tata tak zrobił mojej mamie jak miałam 12 lat klekala przed nim suka i blagala i litość bo jeszcze kabel wszedł. Tata pracował wszystko jej kupywal a Ina nie dbała o niego zdadzala.

Gość przestań pitolić
bo nie jesteś zapewne prawdziwym męzczyzną tylko jakąś fajtłapą więc zwalasz winę na kobiety usprawiedliwiając tym samym przemocowców,pijaków,*****czy,są kobiety którym tacy imponują a są takie które zle trafiły i żałują

Gość gość
Tak jak napisano. Najpierw biorą bad-boy'ów, r,ż_n,ą się z nimi na potęgę, zachodzą w ciąże. Rodzą dzieci. Niestety bad-boy nie jest już taki fajny jak są dzieci, więc samica szuka porządnego faceta, który przygarnie ją z bachorami bad-boy'a. To bardzo często stosowany schemat zachowań panienek. Porządni faceci są "na tyle głupi" że dają się nabrać i wiążą się z panienkami z kure,w.s,k/ą przeszłością, choć o tym nie wiedzą przez lata. Wychowują cudze bachory z patologicznymi genami. Samo życie.

Gość nie znoszę tchórzostwa
jaka różnica między bad boyem a facetem wykorzystującym swoje stanowisko i wyżywającym się na ofierze przemocy w celu udowodnienia jej czegoś,wzbudzającym złe emocje,uderzającym w jej zdrowie,spokój i chowającym się tchórzliwie?

Gość się wqurfiłam
nikt wam nie każe wychowywać cudzych bachorów ani wiązać się z tymi kobietami więc odp********e się od nich i przestańcie odwracać kota ogonem bo winny jest ten co zdradza,stosuje przemoc,pije itd a nie kobieta która takiego wybrała

Gość gość
Bo to wina tego ze ludzie do kościoła nie chodzą. Mój mąż jest katolikiem i mu modlitwa jest ważniejsza i mi

Gość gość
Chcieliście riwnouorawnien to macie teraz zdrady kochanki mezow wszędzie w urzędach na stanowiskach pracy. Samr winne jesteście feministki wszystkie ibnalexy się wam

Gość gość
womaninblack dziś kobieta źle trafiła po prostu tak jak wiele innych kobiet, x Nie źle trafiła tylko WYBRAŁA ŚWIADOMIE ZŁEGO MĘŻCZYZNĘ! Najłatwiej powiedzieć, że wszyscy mężczyźni są źli zamiast zastanowić się dlaczego niektóre z Was wybierają co chwila debili a inne potrafią wybrać normalnego mężczyznę, z którym nie ma takich problemów.

Tez znałam takiego faceta. Miał żonę i dziecko w drodze, za sobą romans który rozpoczął niedługo po ślubie. Romans zakonczyl sie z wielkim hukiem, ale wrocil do żony. Potem zaczął nowy epizod i upatrzył sobie mnie. Pół roku mnie uwodził. Nic z tego nie wyszło. Ale facet potrafił nieźle mieszac w głowie. Skąd się tacy biorą nie wiem. Żal mi nie tyl żony co tych dzieci.

Gość gość
Feministki

Gość gość
się wqurfiłam dziś nikt wam nie każe wychowywać cudzych bachorów ani wiązać się z tymi kobietami więc odp********e się od nich i przestańcie odwracać kota ogonem bo winny jest ten co zdradza,stosuje przemoc,pije itd a nie kobieta która takiego wybrała x Kobieta, która wybiera takiego gnoja potem musi ponieść tego konsekwencje a to, że on jest gnojem to inna sprawa. Łatwo powiedzieć nie wiążcie się z tymi kobietami. Tylko innych kobiet niż takie co dają komu popadnie a potem ryczą jest dziś ogrom. Szukanie normalnej kobiety to prosta droga do długiego albo stałego prawictwa i kawalerstwa.

Gość gość
Anuchna86 dziś x Miałaś okazję na romans z takim żonatym gnojem a odmówiłaś. A pomyśl sobie ile kobiet go chciało? Ktoś taki jest mężem i ojcem. A większość kobiet i tak będzie mówiło, że Ci najlepsi mężczyźni są w związkach a kawalerowie są niefajni :P Nie byłaś z nim dlatego, że zajęty czy dlatego, że gnój i zajęty?

Najlepsze jest to że potrafił takie piękne bajki wciskać, że nie myślałam o nim gnój!!!! Powstrzymała mnie ciąża żony. Gdy się odczepił nawet za nim tęskniłam, potem zapomniałam. Teraz nie mam grama wątpliwości że to najgorszy człowiek na jakiego w życiu trafiłam.

Gość gość
skoro żona nie może to co on ma się zabić bo nie może wytrzymać? Nie wiem jaką egoistką trzeba być by mu nakazywać celibat, widocznie Twoja koleżanka nią nie jest, tylko inteligentną prawdziwą kobietą znająca realia życia. Ucz się od niej.