Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Że mam stany depresyjne w usmym mc ciąży?? Bo kurcze od jakiegoś czasu coś mnie bierze ...tzn chodzi mi o to że zaczynam nabierać obaw o to jak to będzie czy sobie poradze , mąż pracuje za granicą więc mimo to że mieszkamy narazie u jego rodziców to będe całkiem sama bo jego matka jest je#nięta i nie umiem sie z nią dogadać więc nawet nie licze na wsparcie z jej strony w sumie to nawet nie chce.... No a do tego ta myśl że to już koniec mojej niezalerzności spontaniczności ...koniec z pracą z poznawaniem nowych ludzi ...nawet nie wiem czy będe mogła chodźby pójść na rower...tylko dziecko dziecko dziecko ...

Gość gość
Tak, to całkowicie normalne, że obawiasz się nowej sytuacji, nowej roli. Pojawiają się wątpliwości - "czy dam radę", "czy podołam". Zobaczysz, że podołasz. Na pewno będą ciężkie chwile, ale uśmiech dziecka wynagrodzi wszystko. Jeżeli dobrze zorganizujesz sobie czas i będziesz mieć osoby, które Ci pomogą to z pewnością znajdziesz czas na poznawanie nowych ludzi, wyjście ze znajomymi. Trzymaj się i ciesz się chwilami, które teraz przeżywasz :)

Gość gość
Autorko ale każda tak ma. To chyba normalne że człowiek widzi realnie na czym stoi. Niestety nic ci nie poradzę na to. Takie jest życie. Sama będziesz musiała dedukować jak sobie z tym radzić. Jak masz kasę to już jest super, bo możesz kogoś nająć do pomocy, gorzej jak nie