Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzenia

Polecane posty

Gość gość

moja tesciowa to bardzo atrakcyjna 50 letnia kobieta(wdowa od 3 lat).kiedy poznalem swoja zone miala 35 lat i wygladala jeszcze zacniej niz teraz.ale mimo uplywu lat wyglada nadal super i jest atrakcyjna.teraz kiedy zostala sama stara wygladac jeszcze lepiej.pewnie ze wzgledu na rozgladanie sie za kims jeszcze w jej zyciu.w okresie swiateczno noworocznym spedzilismy czas razem.kiedy podejrzalem ja nago w lazience napadla mnie po raz kolejny wielka ochota na nia.och ile bym dal za to zeby moc sie z nia przespac.

Gość gość
nikt nie marzy tak jak ja?

Gość gość
Witaj, oczywiście wszystko jest dla ludzi, a człowiek jest tylko człowiekiem każdy ma jakies fantazje. Choc jestem bardzo młoda i nie mam teścia :) to zdaża mi się fantazjować o swoim doktorku lub nauczycielu :P to całkiem normalne tzn. ze jestesmy zdrowi Pozdrawiam

Gość gość
to dobrze,ze sa jeszcze ludzie o podobnych marzeniach.pzd

Gość Stary Wujo
gościu! Na forum o2 jest taki wątek "Seks z teścowa" poczytaj i zainspiruj się. mamuśki zwykle umieją duuuużo więcej niż córki. A obydwu stronom zależy na dyskrecji, chociaż nie zawsze, bo zdarzają się i trójkąty i konkretne żądania małżonki typu "musisz pomóc mamie, bo jest taka samotna"

Gość gość
fajnie tylko ze ja sie jej boje

Gość gość
:-D