Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 55 calowy telewizor w polskim mieszkaniu, w bloku to przesada ?

Polecane posty

Gość gość

ludzie bidetu nie mają a stawiają sobie 55 calowe ekrany w norkach, w blokach... smieszne to jest, no ale plebs musi miec jakąś rozrywke

Gość gość
ja mam 40 i moim zdaniem jest za duży bo oczy bolą w blokach są małe salony 55 cali to za dużo by w odpowiedniej odległości usadowić sofę i fotele

Gość gość
przesada no chyba ze ktos posiada jakies wyjebiste filmy fantastyczne, ale zeby ogladac Dzyzge ??

Gość gość
Bo chca zaszpanowac , ja mam 32 cali i jest ok , ale moj dziadek na 48 cali nie dla szpanu ale ze nie widzi dobrze to musi miec wielki obraz :p

Gość gość
co za problem, to nie te czasy ze telewizor zajmowal pol pokoju. tego wieszasz jak obraz i nikomu nie wadzi. Mozna mniejszy kupic, ale czym bedzie sie przedluzac swojego malego?

Gość gość
do telewizji za duży. Do filmów w sam raz. Ja mam 50", sofa 2,5 m od telewizora i jest akurat. Filmy się ogląda super

Gość gość
Cos mi tu Testovironem zajeżdża

Gość gość
ja mam w domu 32 calowy , zastanawiam sie z kad ludzie mieszkajacy w malych socjalnych klitkach maja telewizory 55 calowe

Gość gość
32 całe to moja 8 letnia córka w pokoju

Gość gość
32 cale w zupelnosci wystarcza mi , zreszta nie ogladam zbytnio tw wiec po co mi jakis wypas , nie mam miejsca na to, mieszkanie wynajmuje i nie bede nic wieszac po scianach :p

Gość gość
skoro zastanawiasz się "z kad" ludzie mają 55-calowe telewizory to Cię oświecę: chodzili do szkoły, uczyli się, potem poszli do pracy, zarobili i kupili

Gość gość
No i prosze, same chwalipiety , 32 cale to moja corka 8 letnia ma , i 32 cale to mam w najmniejszym pokoju ... :D Czyli wszyscy macie 100 calowe tw dla SZPANU :D :D Ja mam 32 cali i mi wystarcza i po uja wiekszy ?

Gość gość
Mój znajomy ma apartament jednopokojowy w bloku,pokój ma 40m2 i tv 60cali i jest ok.zalezy ile m2ma pokój.W bloku sa tez mieszk.z dużymi pokojami przeciez.

Gość gość
Oczywiście, że to plebs. Meble z Ikea albo innego Bodzio lub Black Red White :D Wielki telewizor, a najlepiej dwa w mieszkaniu. Żarcie z Biedronki :D = typowy Polka/Polka Mnie niesamowicie smieszy jak ide do kogos, w mieszkaniu ma byle jak no ale plazma musi byc co najmniej 40stka zeby dobrze bylo widać Ukrytą Prawde, Trudne Sprawy i M jak Miłosc :D a jeszcze smieszniejsi są ci zadłuzeni, którzy mieszkają w nowych ogrodzonych blokach na wieśniactwa, cieć na bramie, jak w Afryce, blok przy bloku buhaha, mieszkanko 40-60 metrów, niby nowocześnie, nowe mebelki ale strasznie tandetnie, srają w majty jakby byli niewiadomo kim tzw młodzi wykształceni z duzych miast, typowa biedna polska klasa średnia, no ale cóz, kazdy aspiruje do jakiejs grupy ;) ja bym chciala byc elitą i jezdzic Ferrari, ale wiem gdzie jest moje miejsce, stopień niżej i idiotki z siebie nie mam zamiaru robic, brac kredyt na auto ktorego nie splace przez 20 lat :D ?

Gość gość
Zazdrość to najgorsza cecha cebulaczki

Gość gość
Ja mam 55 cali uhd nie oglądam filmów z neta bo nie kalecze obrazu wypożyczam filmy na blureyu

Gość gość
wielkość telewizora jest proporcjonalna do wielkości wpływu mediów na oglądających. a także ważność mediów w życiu rodzinnym. niektórzy bez tej papki już nie umieją żyć.

13:52 - chciało Ci się tyle pisać? Już pierwsze zdanie świadczy o Tobie, trzeba było na nim poprzestać. Idiotko.

Gość gość
13:52,auta nie spłacisz bo bezrobotna jesteś ,nikt cie nie zatrudni bo ty masz wyksztalc.F.Kiepskiego,w apartamencie tez mieszkać nie będziesz bo cie nie stać ani zdolności kredytowej nie masz,plazmy nie kupisz bo nie masz gdzie powiesić,a rachunek za neta starzy zaplaca nieudolnej córci buhaha i sie cieszy wies bo przed kompen jest kimś w realu nawet z domu nie wychodzi biedaczka buhaha ,nawet by nie miała odpowiedniego obuwia na -10stop.C.buhaha

Gość gość
Ja mimo ze raczej mało oglądam to mam 55 4k ponieważ lubię mieć wszystko dobre iMac macbook iPhone 6 bluray etc. I nie aby się pokazać bo nikomu nie pokazuje po prostu tak lubię

Gość gość
13:52,sraja w majty? niemowlaki owszem,aż sie trzęsie ze złości nierób.Nie wiedziałam,ze w Afryce ciec stoi na strazy:) ,brak słów.Ktos dobrze napisał cebulaczka ,bardziej by jednak pasowało ziemniaczara.To ta co ma pawlacz,boazerie,lamperię olejna ,wykladzine gumowa ,i wannę w kuchni.Pamietacie te durne tematy :co sadzicie o ludziach ktorzy mają... mozg jak ta buhaha.

Gość gość
13,10 Aha , chodzili do szkoly , uczyli sie , potem poszli do pracy , zarobili i kupili telewizor 55 cali , mieszkajac w socjalnej klitce i biegajac po zapomogi ha ha dobre oswiecilas mnie

Gość gość
Nie wszyscy mieszkają tak jak ty w slumsie.

Gość gość
13:52 ona ma jeszcze meblościankę po babci i dlatego sie pyta co o niej sadzicie ,ta buhaha to wybitnie tępa dzida i zawistna,sama nic nie ma i innym zazdrości.