Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiolowa

przegrywam z ps4

Polecane posty

Gość jasiolowa

Czy to normalne że dorosły facet woli grać na ps niż się kochać? No masakra, ostatnio mieliśmy drugą rocznicę ślubu, jest wieczór, synek już śpi, ją czekam już w łóżku wypachniona a ten n*******la na konsoli! Ma nawet słuchawki i gra razem z kuzynem! Nosz kerwa wcześniej byliśmy w kinie na gwiezdnych gownach bo on tak chciał a myslalam że mi wieczorem wynagrodzi poświęcenie a tu nic.. Jeszcze jak grał to mówi do kuzyna ,dobra ja zaraz koncze, i grał jeszcze godzinę! Koniec świata, jeszcze żeby sobie kupić konsolę to mi nasciemnial że raty zero % a tu się okazało że gowno prawda bo jednak są oprocentowane. Ja się proszę o zmywarke całe dwa lata to mówi że nie mamy kasy na kolejne raty a on SE kupuje to gowno za cenę dwóch zmywarek! Mam go dosyć, myśli tylko o sobie a mnie ma w d***e, czasem mam ochote zostawić go ale mamy dziecko i nie byłoby to proste. Przed ślubem taki nie był.

Gość gość
Dobre prowo 8/10🖐️:classic_cool:

Chciałbym żeby to było prowo. Niestety tak jest, mam dola na maksa. Jeszcze żebym była jakąś oziebla w lozku albo ciągle ,bolala mnie głową, to powiedzmy bym rozumiala jego zachowanie. Mam swoje potrzeby i faztazje, ale on woli grać, wcześniej na kompie a teraz na konsoli.

Gość gość
hah, szkoda, że to nie mój mąż, bo ja też uwielbiam gry igralibyśmy razem :P ..ale cóż - mój tam nie lubi gier i zawsze krzywo na mnie patrzy,gdy siedzę do nocy przy kompie :) No cóż, trochę głupio, ale widocznie woli grać - ja nie walczyłabym z tym, tzn. walczyłabym pasywnie - nic mu nie mów, nie truj duszy, bo to nic nie pomożę. Za to porozmawiaj z nim i powiedz, że to Ci nie pasuje (chodzi o to, żebyś nie chodziła i nie jęczała mu nad głową cały czas, tylko stanowczo zakomunikowałą swoje obawy etc). A wcześniej był normalny ? Chciał się kochać ?

Wcześniej też lubił grać ale nie jakoś tak patologicznie duzo. Mowie mu że fajnie że ma hobby ale nie może to negatywnie wplywac na nasze (albo chyba moje) życie. Alejemu juz sie chyba nie chce starac-w domu też za dużo nie robi. Ot, pójść do pracy, wrócić, zjeść coś, pograć i spać. A wszystko innesamoo się robi. A moje prośby o zmywarke? ,a po co ci zmywarka? Zresztą nie mamy na to kasy, ehh aż się wszystkiego odechciewa.

Gość gość
Żaden problem. Ja lubie mezatki. Bzykne Cię tak, ze sąsiedzi z dołu beda musieli zrobic remont. A on niech gra dalej. Pewnie nawet nic nie zauważy ;)

Znając życie to wręcz będzie mu pasowało że mu nikt nie przeszkadza. A tak serio to brakuje mi jego uwagi, takiej zwykłej rozmowy która to on bu zainicjował. Nie mowie tu już o spontanicznym seksie.

Gość gość
Ale PS4 to ty szanuj...

Gość gość
Pogra z tydzień i się znudzi