Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny proszę doradźcie które szpilki wybrać!

Polecane posty

Gość gość

Mam pod koniec stycznia bal gimnazjalny i potrzebuje szpilek. Które wybrać: 1.Obcas 8,5 cm Tak wyglądają: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001336040/szpilki%20damskie.prod?s=1&imgFmt=&productCode=00006001336040&filter-cat=/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-szpilki&positionInList=5 2.Obcas 10,5 cm Takie: http://olx.pl/oferta/super-szpilki-39-czarne-zamsz-klasyczne-deichmann-CID87-IDbsZs7.html Zdjęcie akurat wzięłam z neta bo nie było ich na stronie sklepu.

Gość gość
Prawie 90% dziewczyn będzie zapewne miało szpilki. A to bal gimnazjalny bardziej uroczysty mamy, bo taki jakby studniówka.

Gość gość
Żartujesz dziecinko :D

Gość gość
Dobra nie chcecie nawet powiedzieć które ładniejsze to nie, koleżanek popytam...

Gość gość
Są bardzo podobne... Ja bym na pewno wybrała te niższe albo poszukała takich max 6 cm. Buty z Deichmanna nie są zbyt wygodne, a będziesz musiała wytrzymać kilka godzin w tańcu.

Gość gość
Te pierwsze na pewno będą ładnie wyglądały na nogach są bardziej kobiece mam 31 lat ale wiem że dziewczyny bardzo poważnie podchodzą do balu gimnazjalnego.Moja rada jako starszej koleżanki kup wcześniej i pochodź chociaż w domu by się dobrze w nich czuć.Ja bardzo lubię chodzić w szpilkach i najwygodniej mi się chodzi w założonych na bose stopy.Moje ulubione to czółenka GEOX.

Gość gość
Te z dichmana są drogie jak na buty o tak niskiej jakości. Lepiej kupić jakieś fajne skórzane, już są za 120 zł niż takie które rozwala ci się bardzo szybko. W tych sztucznych bardzo śmierdzą stopy, pocą się i nie są wygodne, poszukaj jakichś. Te 8 cm na pewno są odpowiedniejsze do twojego wieku