Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Hej. Sprawa wygląda tak: W sylwestra uprawiałam seks i był to mój pierwszy raz. Dość mocno krwawiłam co jest normalne. Była to końcówka mojego okresu,ale miałam już wtedy tylko brązową krew. Dzisiaj rano gdy poszłam do toalety zauważyłam znów czerwoną krew ale teraz mam tylko takie brązowe ślady. Uprawialiśmy seks z zabezpieczeniem, chłopak nie doszedł we mnie. Podczas stosunku gumka się lekko zsuneła ale nie została we mnie plus od razu założył nową i wtedy skończyliśmy. Moje miesiączki nie są regularne ale zawsze mam je co miesiąc i w miarę podobnym terminie. Czy takie objawy są normalne? Powinnam udać się do lekarza? I czy jest jakaś minimalna szansa ze mogę być w ciąży? Proszę o rozsądne odpowiedzi gdyż takie objawy trochę mnie martwią :(

Gość gość
zapomniałam napisać mam 15 lat

Gość gość
Wypowiedź wyżej to podszyw ;) Mam 20 lat ale nigdy tego nie robiłam i po prostu nie wiem czy to normalne

Gość gość
Krwawienie po pierwszym stosunku jest jak najbardziej normalne i naturalne... spokojnie :) związane jest to z przerwaniem błony dziewiczej. Oczywiście jeśli krwawienie będzie trwało dosyć długo i będzie bardzo nasilone powinnaś natychmiast zgłosić się do lekarza. Możliwość zajścia w ciążę jest zawsze, ale w tym przypadku to mało prawdopodobne