Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet lat 30. Co powinien miec

Polecane posty

Gość gość

Przez kolege z pracy poznalam bardzo fajnego wizualnie faceta, wysoki, przystojny. Charakter tez wydaje sie spoko. Ma 30 lat i teraz pytanie: w jakim punkcie zyciowym powinien byc 30latek? Co powinien miec- jaka mniej wiecej praca, zarobki, mieszkanie? Samochod? Ja 28 lat

Gość gość
dziewczyny, jak uwazacie?

Gość gość
Typowa kobieta, postrzeganie faceta przez pryzmat materializmu. To was właśnie definiuje, wasza ocenia zazwyczaj zaczyna się od tego co kto posiada. Żenujące. Zadaj sobie pytanie co ty posiadasz o co ty sobą reprezentujesz.

Gość gość
Ja akurat posiadam troche dlatego nie chcialabym sie naciac na przyslowiowego golodupca :)

Gość gość
telewizji wielką sieć

Gość gość
Zależy co masz na myśli przez słowo gołod***ec. Słyszałaś o minimalistach ? Pewnie nie bo jesteś kobietą bardzo zwyczajną jak widać.

Gość gość
50 -latek będzie miał więcej szukaj takiego

Gość gość
Na koniec swojej drogi i tak niczego do plecaka nie zapakujesz tylko wspomnienia moja droga. Jak dobrze pójdzie to może utkwisz komuś w pamięci ale do tego musisz się przyłożyć i zostać dobrym człowiekiem.

Gość gość
powinien miec maszyne do popkornu z biedronki, opiekacz firmy clatronic, paczke herbaty lipton, zamarynowana piers z kurczaka, tablet min 7cali i telefon komorkowy typu smartfon