Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mezczyzni nie lubia grubych kobiet

Polecane posty

Gość gość

dlaczego mezczyzni nie lubia grubych kobiet

Gość gość
bo one nie są pociągające

Gość gość
fuje, nie są estetyczne, nie dbają o siebie, randka w restauracji z taka.. studnia bez dna,nie dla mnie :-//

Gość gość
Ja lubię

Gość gość
kto twierdzi ,ze mężczyźni nie lubią grubszych kobiet ?

Gość gość
Chude baby by się dowartosciowac

Gość gość
ja jestem gruba a miałam więcej facetów w łóżku niż wy pączków zjadłyście

Gość gość
Ja grubych bab nie lubię. A dlaczego? Bo nie i już. Bo mi się nie podobają.

Gość gość
*ja jestem gruba a miałam więcej facetów w łóżku niż wy pączków zjadłyście* Odp No tak ale kjakiej jakosci chyta tez grubej ;)

Gość gość
Nadwaga sprawia że człowiek jest mniej atrakcyjny, szybciej się męczy, jest bardziej leniwy, bardziej i szybciej się poci, ma predyspozycje do poważnych chorób takich jak cukrzyca, nadciśnienie, zawały, wylewy. W ludzkiej naturze jest zakodowane rozmnażanie się i szuka się do tego celu osoby jak najzdrowszej i jak najsilniejszej, tak aby potomstwo odziedziczyło najlepsze geny z możliwych i miało większe szanse na przetrwanie, więc osoby szczupłe/normalne (nie mylić z wychudzone) zawsze będą bardziej atrakcyjne dla większości.

Gość gość
generalnie nie lubia, ale sa tacy co tylko w takich gustuja, a nawet w otylych

Gość gość
każda potwora znajdzie amatora!

Gość gość
A dowod jest taki, ze sa nawet bardzo otyle prostytutki dla takich amatorow, wiekszosc woli szczuple, no ale rozne sa upodobania tak jak niektorzy lubia BDSM a wiekszosc nie

Gość gość
Feeder Misio1 lubi :D

Gość gość
Bo grube jest oblesne , ten tluszcz wylewajacy sie wszedzie :O

Gość butros
Dlaczego? To jest bardzo proste ale w tym zakłamanym świecie "ludzie" zupełnie zidiocieli. "Studia" kończą, nawet umieją czytać i pisać ale niczego nie rozumieją. Pierwsza sprawa to deprecjonowanie mężczyzn, które prowadzi do katastrofy społecznej. Światem rządzi natura. Mężczyźni są estetami! Tak mimo, że głupcy sądzą, iż mężczyźni myślą tzw. "jedną częścią" ciała. Nic na to się nie poradzi tak jest, że mężczyźni są estetami i wykorzystują wszystkie zmysły. Są też ich niewolnikami. Dlatego np. wydepilowane kobiety bardziej podobają się mężczyznom bo lepiej działają na nasze zmysły. Wynika to z natury - czyli odwiecznej siły natury w kierunku prokreacji. Gruba kobieta i jeszcze zarośniętą od stóp do szyi wydaje się być kobietą starą, czyli niezdolną do zapłodnienia, urodzenia i uwaga: wychowania potomstwa. Taka jest prawda, tak jesteśmy stworzeni i skonstruowani. Tego nikt nie zmieni. Młode dziewczyny zawsze naturalnie są szczupłe i mają ubogie owłosienie, nieprawdaż? Zycie z jedną kobietą przez całe życie też jest wielką męką dla samca, tak. Uroda przemija, atrakcyjność kobiet przemija ale jest na to rada. Niestety większość samic nie chce się dostosować. Wystarczy, że kobieta jest pożyteczna dla mężczyzny, dba o niego wspiera go, pomaga mu przez cały czas w jego trudnych codziennych sprawach a z czasem "nie będzie oglądał" się za młodszymi i ładniejszymi kobietami (tzn. nie odejdzie). Świat teraz kreuje coś zupełnie odwrotnego (za pomocą tzw. feminizmu), niezgodnego z naturą. Wszystko podporządkowane jest tylko prymitywnym i egoistycznym potrzebom kobiet. To działa tylko na krótko tj. kiedy jesteście atrakcyjne. A co potem jak będziecie stare i pomarszczone? Kto się wami zaopiekuje? Niestety nie możecie na to liczyć... Notabene każda cywilizacja upadła kiedy świat podporządkowany był wam kobietom. Poczytajcie sobie jeżeli umiecie. Amen

Gość gość
esteci z obesranymi gaciami, fajką, piwem i petem w zębach:D szkodai, że tej estetyki wobec siebie nie stosuja brudasy

Gość gość
grube smierdza i sa łatwe

Gość gość
i dlatego faceci do nich lecą jak muchy

Gość gość
Są kompletnie aseksualne.

Gość gość
może dla ciebie

Gość gość
ale sa tacy co tylko w takich gustuja x Owszem, faceci tacy nazywani są fetyszystami, są tacy ludzie co gustują w nieletnich, zwierzętach i innych mniejszych lub większych zboczeniach.

Gość gość
wali mnie to co kto lubi i chuj z wami

Gość gość
grube szybko daja wiec lumpy leca zeby wsadzic

>>>Feeder Misio1 lubi<<< x Uwielbiam grube, ładne kobiety :D. x I brzydzę się debilami, którzy nie rozumieją znaczenia słowa feeder, a stale go używają. x >>>Owszem, faceci tacy nazywani są fetyszystami, są tacy ludzie co gustują w nieletnich, zwierzętach i innych mniejszych lub większych zboczeniach.<<< x Ci "fetyszyści" to zdecydowana większość mężczyzn, którym TV nie zrypała psyche. Jeszcze w czasach II w.św. na plakatach w męskich klubach dominowały krągłe kobiety, a nie chudziny o sylwetce młodego chłopca.

Gość gość
Co innego krągłe, a co innego grube... grube, to grube.

Gość gość
misio1 dziś x kto ci takich głupot naopowiadał, tu masz przykład jak od lat 20-tych zmieniał się gust facetów http://www.zeberka.pl/art/ewolucja-kobiecej-pupy-jak-sie-zmienial-kanon-piekna-38964?strona=2 Dziś owszem panuje moda na bardzo chude kobiety, ale to wyłącznie moda wykreowana przez media, bo faceci lubią kobiety o wadze normalnej, czyli nie wychudzone i nie otyłe.

Problem polega na tym, że wg prawiczków z Kafe te normalnie zbudowane są już grube :(. x Kobieta musi mieć krągłości :). x Dlatego ja wolę by tych krągłości było za dużo, niż wcale :P.

Gość gość
Krągłości tylko tam gdzie biust i pupa, reszta to powinna być: zgrabna, fajna sylwetka, szczupłe zgrabne nogi itd. To jest ideał kobiety. Grubaski albo chudzielce bez biustu to są ekstrema.

Gość Heniuś
Bo otyłość to fizyczne a przede wszystkim umysłowe kalectwo. Nadmiar fatu ma druzgocący wpływ na ludzki organizm gdyż w toku ewolucji jest to rzecz zupełnie nowa, często spotykana dopiero od jakiś 100 lat. Kto jest gruby ten wysyła bardzo jasny i czytelny przekaz: mój status społeczny jest niski oraz mam problemy natury psychicznej. Gruby człowiek to jest co najwyżej target dla organizacji charytatywnej pomagającej wielorybom a nie normalnego człowieka :) Jakbym miał się kiedykolwiek w życiu spotkać z grubą laską tobym się chyba porzygał. Przecież grubasy są obrzydliwe.