Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż spotyka się z grubszą kobietą

Polecane posty

Gość gość
To wyżej buhhhahha,żaden facet dxidfki do domu nie sprowadzi gimbudiaro tępa xxxxxxx Jak żona jest w domu to pewnie że nie sprowadzi tępoto umysłowa. Gorzej jak żona jest zajęta całymi dniami tańcowaniem z mopem w robocie to maż ma chatę wolną przygłupia krowo buhahahaha

Gość gość
gość dziś Kobieta 35+bez kasy ,bez pracy,bez doświadczenia to tragedia.Jeszcze jak mieszkanie faceta i nie ma gdzie sie podziać [w większości przypadków tak jest,w sadzie łatwo udowodnić,ze facet na wszystko zarobił sam]to tylko współczuć. xx No jak faceta to tak ale jak mieszkanie jest wspólne męża i żony bo zostało zakupione po ślubie i w akcie notarialnym obydwoje małżonków widnieje jako właściciele nieruchomości to taka zdzira napalona na cudzego męża jak ty może tylko kwiczeć ka kafe :D

Gość gość
17'19,a ty myslisz ze jak kobieta zawodowo nie pracuje to tylko lezy i pachnie? Ile ty masz lat,ze nie widzisz ze kobiety niepracujace tez w domu pracuja?!

Gość gość
Wiele prymitywnych wypowiedzi tu się znalazło. Kobieta która nie ma własnych pieniążków zyje na łasce swojego męża. Mądra kobieta gdy nie ma niepełnosprawnych dzieci szuka pracy by mieć własne środki a także by nie "zdziczeć" od siedzenia w domu.

Gość gość
wczoraj prymitywna to jesteś ty szmaciaro. Zatkało cię? Nie wsadzisz swojego tyłka do domu kochasia, bo to jest również dom jego żony

Gość gość
Głupie tępe k***y jak zwykle się kłócą, ale czego się spodziewać. Baby zawsze były najniżej w selekcji naturalnej.

Gość gość
moze to tylko przyjaciółka.

Gość gość
Bo baby są jakieś inne :-P Napisała baba :-P

Gość gość
Głupie tępe k***y jak zwykle się kłócą, ale czego się spodziewać. Baby zawsze były najniżej w selekcji naturalnej. x tępa k***a to cię wysrała przygłupie

Gość gość
Słownictwo kur domowych: "szmato", "d****o", "tępa krowo". Siedzenie w domu rzeczywiście uwstecznia.... Tragedia. Takich kobiet faceci się wstydzą. Nie potrafią kulturalnie dyskutować, tylko wyzywają się jak gimnazjalistki.... Tragedia :o

Gość gość
autorko, znasz angielski?w tej sytuacji najlepiej zabrac dzieci i jechac za granice.jednas moja kolezanka ma 2 dzieci, samotnie wychowuje, dostaje na kazde 300e i zasilku dla siebie 500.tylko ze jest rozrzutna, za kase dla dzieci kupuje p*****ly dla siebie, stroi sie jak lala i przeplaca za ogromne mieszkanie "bo musi miec przestrzen".panstwo dba o dzieci, maja swietna opieke w bezplatnym przedszkolu, nawet dla nich nie gotuje w domu

Gość gość
Co ty pierdaczysz o tych zasilkach?wiesz ile realnie teraz i po jakim czasie je dostaje?! chcesz kogos wepchnąć w klopoty gorsze niz w POlsce?!

Gość gość
teraz to przewalone ja pracuje maz tez ubezpieczony na milion

Gość gość
nie przejmuj się dziewczyno poznałam kilka kobiet w takiej sytuacji jedna to nawet moja ciocia . Prace w mieście za 1500zl znajdziesz zawsze (sprzątaczka, sprzedawczyni, kasjerka, pomoc kuchenna, albo kucharka, urzędniczka, doradca klienta w banku, pracownik fabryki, zrób sobie studium i zostań nauczycielką jak cokolwiek myślisz, będziesz mądrzejsza od 90% z nich, w banku są jeszcze staże i kursy z urzędu, kursy na trenera fitness jak masz kondycje )Nawet jak nie masz doświaczenia i 50 lat to każdy weżmie Cie na sprzedawczynie czy kasjerke- jeżeli tylko chcesz pracować. Ciotka byla technikiem księgowości i mając 36 lat i zero doświadczenia zatrudnila się jako mlodsza ksiegowa, teraz jest główną księgową i zrobila zaocznie studia. Takze wszystko przed Tobą. Miłość też jeszcze znajdziesz, wszystko sie ułoży

Gość gość
Moja teściowa, co prawda mąż jej nie zostawił i są super małżeństwem, poszła do pracy dopiero jak mój mąż miał 8 lat - ona miała 38 . Porobiła kursy i zaoczne studia i została nauczycielka w świetlicy. Pracuje tam już 20 lat - po dzień dzisiejszy . Uwielbia swoją prace i nie chce iść na emeryturę :)

Gość gość
Ja przez pierwsze dwa lata małżeństwa nie pracowałam - kończyłam studia uczyłam się dużo sama, mąż nas oboje utrzymywał. Teraz jako programistka zarabiam prawie dwa razy lepiej niż mąż

Gość gość
Słownictwo kur domowych: "szmato", "d****o", "tępa krowo". Siedzenie w domu rzeczywiście uwstecznia.... Tragedia. Takich kobiet faceci się wstydzą. Nie potrafią kulturalnie dyskutować, tylko wyzywają się jak gimnazjalistki.... Tragedia xxxxxxxx Wstydzą to się faceci takich szmat jak ty dlatego pieprzą was po kątach żeby nikt nie widział a z żonami tymi niepracującymi zawodowo wszędzie się publicznie pokazują i każdemu z dumą przedstawiają - to moja żona. Ty szmato o tym wiesz dlatego się tak rzucasz jak wesz na grzebieniu :D

Gość gość
Po się tak kłócić? :D

Gość gość
Ciebie maz sie wstydzi za twoje słownictwo... Chyba, ze sam jest idiotą, to jesteście siebie warci. A szmata to twoja matka.

Gość gość
ta z 12'40 lata po wszystkich tematach gdzie w tytule jest mąż i kazdej ubliza w oblesny sposób. Aaa,i każdą uwaza za kochankę,vide jej wpis.

Gość gość
Hehe dokladnie. :) chyba ma kompleksy na tym punkcie. Pewnie ja, zaniedbana kurę,mąż zdradza z kobieta ambitna, ktora nie wisi na facecie jak ona taka nieporadna życiowo oferma...

Gość gość
facet zawsze będzie wolał grubą i fajną niż chudą i głupią

Gość gość
20,11 racja! Ja jestem szczupla, wiec nie bronie tu kobiet przy kości, ale jakbym byla facetem to też nie patrzylabym na kilogramy, tylko na to jakim jest człowiekiem, jakie ma pasje, czy jest ciekawym człowiekiem. Autorko pewnie jestes ladna kobieta, fajnie. Tylko czy to wystarczy? Piszesz, że wychowujesz dzieci moze robisz ten błąd co większość kobiet po porodzie. Cala sie oddajesz dzieciom, mężowi, dbasz o dom. Ale czy dbasz o siebie? Nie chodzi mi o wygląd, tylko o to, czy masz zainreresowania, jakies swoje życie. Wbrew pozorom faceci wola takie kobiety, niz cieple boginie ogniska domowego... Z czasem takie kobiety stają się po prostu nudne. A im facet starszy tym mu sie wrażeń zachciewa. Nie chodzi o to, zeby lecieć do pracy, tylko poświęcić też trochę czasu tylko dla siebie