Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorkaaaa

Proszę o opinię ;)

Polecane posty

Gość gośćautorkaaaa

proszę o opinię. każdy ma prawo się wypowiedzieć tylko nie chcę aby powstała kłótnia kobiet za ślubem i przeciwko bo wiadomo że nie każda z nas marzy o ślubie :) No i żeby zbyt dużej spiny nie było bo tak luźno pytam z ciekawości. Otóż jestem 10 lat ze swoim facetem mamy 3 letnie dziecko od 7 mieszkamy razem. układa nam się dobrze wiele razem przeszliśmy , ja kiedyś bardzo chciałam ślubu ale mój facet twierdził że przyjdzie pora ;) Dodam że jest miedzy nami 8 lat różnicy on ma teraz 34 ja 26 . Ostatnio z nim luźno poruszyłam ten temat. z pewnych wzgledów moglibysmy sie pobrać dopiero za rok jednak mu się w ogole nie spieszy. Mowi ze mnie kocha najbardziej na swiecie i nie rozumie jak mogę twierdzić ze tylko dlatego ze nie mamy ślubu jest inaczej. Mi z czasem też już jakoś coraz mniej na tym ślubie zależy choć kiedyś bardzo chciałam. Jak myślicie to normalne że facet po prostu ślubu nie potrzebuje ? Czy to raczej dziwne? Ja aktualnie jestem na etapie ze bym za niego wyszła aczkolwiek nie jest to mój priorytet choć czasem nachodzi mnie czas ze rozkminiam ten temat trochę. Facet kocha a nie chce ślubu??? co myślicie?

Gość gośćautorkaaa
Niby ten ślub nic by w naszym życiu nie zmienił ale przykro mi że powoli zatraca sie wogole moja potrzeba żeby to zalegalizować. Czasem sama nie wiem co myslec

Gość gość
nikt nie pogada?

Gość gość
serio nikt sie nie wypowie? Moze jakis pan?

Gość gość
no ale co ty chcesz usłyszeć?? widocznie twój facet nie potrzebuje tego papierka i nie kreca go wesela. kocha cie to sie ciesz

Gość gość
no ale własnie skoro ten facet niby tak kocha to niby czemu mialby nie chciec jej poślubic?

Gość gość
facet ma otwartą furtkę, tylko o to chodzi ;) wieczny piotruś pan