Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joaśka00002

chciałabym uwieść kolegę męża, ale

Polecane posty

Gość Joaśka00002

Bardzo podoba mi się kolega męża. Gdy mamy wspólne imprezy i pijemy, widzę że mu się podobam. Dotyka mnie, głaszcze po włosach, przyłapuję go na tym że mi się przygląda, puszcza delikatne aluzje. Naprawdę nie jest tak, że mi się wydaje, kobieta czuje gdy podoba się facetowi. Ale gdy jest prawdziwa okazja, nie robi nic. Zagadywałam go nawet na fb na priv, dawałam sama rózne delikatne sygnały, a on jakoś nie podejmuje gry, nie napisze do mnie pierwszy, nie zrobi ruchu w moją stronę. Dlaczego? Boję się zrobić mocny ruch w jego stronę, bo boję się np. że powie mężowi albo da mi kosza. I nie traćcie czasu na pouczanie mnie, licze na jakieś treściwe odpowiedzi dlaczego własciwie on nie próbuje? Dlaczego nie podejmuje gry? Na 100% mu się podobam.

Gość gość
PATOLOGIA :O

Gość gość
Jak cię swędzi p***a to ją umyj zamiast brać na cel cudzych mężów :(

Gość gość
Są tacy co chcą sie tylko sprawdzać czy ona na nich leci i to wszystko. Pokazałas że jesteś łatwa, trzeba się tylko chwile polasić i już stoisz w rozkroku po co komu takie byleco.

Gość Joaśka00002
On jest wolny.

Gość gość
Życzę tobie jak i wszystkim podobnie zdradzieckim kurffom żebyście dostały świądu pissdy i zdechły w męczarniach

Gość gość
Jak można spojrzeć w oczy gdy zdradziło się partnera??? Proste miałam potrzebę seksu z kolegą męża spytałam i uzyskałam zgodę męża oczywiście tylko z jego udziałem. Został kolega po jednej z imprez i spełniło się moje pragnienie. Warto było przeżyć coś takiego tego samego zdania jest też mąż.

Gość Joaśka00002
Poczekam na jakąś normalną odpowiedź.

Gość gość
Mam podobną sytuację ale w tym miejscu nie da się pisać bo hieny się zbiegają. Dalabym ci maila możemy popisac ;-)

Gość Joaśka00002
Nie wierzę, że zasady moralne sa dla faceta ważniejsze niż seks z kimś, kto mu się podoba. Przecież mąż nie musi się dowiedzieć.

Gość Joaśka00002
Myslicie, że by mi odmówił gdybym dała mu jasny sygnał, np. pocałowała go?

Gość gość
Jest lojalny jak każdy facet wobec 2 faceta nie ruszy cię nawet kijem :)

Gość gośćNagaToSuka
Juz ci to pelelaku wytlumacze dlaczego tak reaguje. Mianowicie widzi w tobie moze piekna,wyzywajaca,moze i nawet podniecajaca kobiete,ale tez widzi w tobie pewien aspoleczny,anormalny pociag zwyklej zdradliwej ku/re/wki. Przyjacielskie stosunki bez tabu i z wszelka jak siostrzana sympatia to jedno ale wpakowanie mezowi na leb dwoch wielkich rogow to drugie i nie trzeba tu pouczac ciebie,to samo "przez sie" wychodzi. Woli przyjazn z twoim mezem niz ciebie czyli ceni go bardziej jak ciebie i pewnie az mu glupio ze taka zone me/nde sobie wybral su/ko. Sorki,a kase za loda,du/pe wzielabys? Z biegiem czasu pewnie i tak.

Gość gość
Szkoda gadać panowie to tylko głupie zwierzątko które mierzy innych swoją miarą, mam nadzieje ,że ten kolega poinformuje twojego faceta co kombinujesz...

Gość Joaśka00002
Gdyby myślał o mnie aż tak źle, nie głaskałby mnie po włosach na przykład.

Gość gość
To jest jakaś głupia prowokacja dlaczego nie ma tu moderatorów którzy by ją zbanowali?

Gość gość
Ile ty masz kurfo lat? 10 bo tak wygąda. Wypiertalaj. Jakbyś się czuła gdyby twoj mąż zalecał się do twojej koleżanki.

Gość Joaśka00002
Przesadzacie. Wiele jest takich sytuacji że żona ma romans z przyjacielem męża.

Gość gośćPopieram
DD30 podpisuje sie pod taka odpowiedzia. Swoja droga widac odrazu,ze masz w sobie dobre wartosci,a Twoje serce,cialo,umysl nie jest robaczywe. Nie mowie to jako jakis ortodoks lecz jako czlowiek taki jak Wy lecz z odrobina czlowieczenstwa i wartosciami.

Gość gość
Tak,racja,jest wiele takich sytuacji,ze zona ma romans z przyjacielem meza ale ani zona ani przyjaciel nie wyniesie z tego nic i nie czyni to z nich dobrych ludzi a wrecz przeciwnie. Ceni sie lojalnosc,zaufanie,szczerosc....ale nie ceni sie zdrady,intrygi,obludy. Moze i to prowo ale tez moze ktos wpadnie na ten temat i poczyta "dobro" a wtedy moze zapobiegnie rodzinnej tragedii!

Gość Joaśka00002
Właściwie to macie rację. Nie patrzyłam na to w ten sposób. Poszukam sobie jakiegoś obcego kochanka, przyjaciela męża zostawię w spokoju.

Gość gość
Dotyka tylko po pijanemu nie trzeźwo się nie da.

Gość gość
Przystojny chociaż ten gościu ?

Gość Joaśka00002
Hmm... Nie jakoś powalająco. Jest dość niski, ma raczej przeciętną twarz. A jednak coś mnie do niego ciągnie. Ma ładny uśmiech i jest ogólnie apetyczny. Poza tym cichy, dobry i męski.

Gość gość
Mąż cie nie zadowala że gonisz za innym? Na co ci to? Ile masz lat?

Gość gość
Zgadzam się że żony kolegów się nie tyka, chyba że w trójkącie z jej mężem lub czworokącie razem parami wymiana. Wszystko na ten temat.

Gość gość
:-D

Gość gość
ale bym tak cudzą mężatkę dymalll namiętnie i bez pruderii, na sama myśl fujara mnie boli