Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie problemy

Polecane posty

Gość gość

Ciekawi mnie jakie macie problemy w swoim życiu. Ja mam problem że nie moge znalezć pracy. Mój mąż ciągle mówi że po co mi ona żebym siedziała z dziećmi( mamy 3 małych) ale ja chce też się rozwijac i iśc dalej ale co z tego jak wogóle nawet nie moge jej znależć. Dodatkowo musimy zrobić remont w kuchni a to pochłonie sporą część naszych oszczędności i raczej nici z naszej wycieczki rodzinnej do Berlina. A jakie wy macie problemy :) wyżalmy się :)

Gość gość
Ja mam problem z porannym wyjsciem do pracy o 7 rano chodze piechotka jakies 20 min.

Gość gość
Moje problemy: 1. 30 lat bez pracy (coś tam trochę na czarno) 2. prawiczek 3. nawet nie miał dizewczyny 4. c*****e ciało 5. nie za piekny 6. brak znajomych, przyjaciol 7. czasami pryszcze na twarzy 8. stany depresyjne kontynuowac?

Gość gość
na pewno nie jesteś prawiczkiem:) w dzisiejszych czasach to nie możliwe ":)

Gość gość
no chyba wiem lepiej.

Gość gość
to c*****o strasznie :) współczuje :)

Gość gość
nie moge zajść w ciążę. tylko to dobija :-(

Gość gość
Nie mogę zdac prawa jazdy, problemy zdrowotne, problemy w szkole, problemy w pracy, kobiety mnie olewaja, zle wygladam-malo? To jeszcze problemy w domu...jakos musze zyc

Gość gość
Ja .. ktoś zna być może moje dane co mnie dręczy wnerwia ... być może nie zdam do pracy się nie nadaje jestem idiotą samotnym bez nikogo chorym psychicznie szukam powoli cyjanku z potasem

Gość gość
Nie wspomnę o myslach samobójczych i stanach depresyjnych, mam 20 lat

Gość gość
Moj problem jest błahy w porównaniu do waszych co niektórych, mianowicie- zakochałam sie w moim przyjacielu. To jest moj ogromny problem, bo czasami nie wiem jak mam sie przy nim zachowac

Gość gość
Na obecną chwilę ze zdrowiem. Mam chorą skórę, która przestałam leczyć ze względu na ciążę ( przyjmowałam bardzo mocna maść sterydowa). W miejscu choroby pojawiła się wysypka :( Jedyne co mogę zrobić to czekać aż zniknie ;(

Gość gość
nie wiem czy się rozwieść ,czy naprawiać związek.nie mam znajomych.

Gość gość
Jak widze różni ludzie mają różne problemy .

Gość gość
Ja mam psychiczny .... Niby niczego mi nie brakuje mam partnera dobrego i zaradnego,dobrze zarabia , jestem w upragnionej ciąży i niby wszystko układa sie fajnie ale ....do cholery wszystko jest do d**y w To co siedzi we mnie ...nie jestem szczęśliwa

Gość gość
21:34 nie traktuj tego, ze sie zakochalas jako problem. Jesli jestes pewna uczucia to mu to powiedz - proste

Gość gość
Jestem wiecznie niezadowolona ze wszystkiego i to jest mój największy problem.Nic mnie nie cieszy.