Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkałam sie z facetem 2 razy czy cos z tego moze wyjsc?

Polecane posty

Gość gość

Raz w pubie na piwo, raz na spacer 4 h po miescie i pizze. Teraz znowu sie z nim spotykam. Fscet ma 27 ja 23. Na razir to takie luzne spotkania chociaz czuje ze mu sie podobam.

Gość gość
a on Tobie?

Gość gość
Jak wyczuc czy sa szanse na zwiazek?

Gość gość
On wlasnie mi sie podoba ale musialabym go bardziej poznac.

Gość gość
no to jest szansa

Gość gość
gość dziś On wlasnie mi sie podoba ale musialabym go bardziej poznac. x a jest chemia?

Gość gość
Pierwszy raz sie umawiam z kims starszym. Zawsze bylam z rówieśnikami i oni juz na 1 randce sie z lapami pchali wiec nawet kolejnych spotkan nie bylo. On jest calkiem inny albo tykko udaje innego. Dobrze nam sie rozmawia, jest przystojny, inteligentny, zabawny. Musze go potrzymac dluzej bez żadnych dotykow o seksie nie wspominajac. Moze wtedy wypali

Gość gość
Chemii nie ma bo jeszcze zadnego kontaktu oprocz slownego miedzy nami nir bylo.

Gość gość
gość dziś Pierwszy raz sie umawiam z kims starszym. Zawsze bylam z rówieśnikami i oni juz na 1 randce sie z lapami pchali wiec nawet kolejnych spotkan nie bylo. On jest calkiem inny albo tykko udaje innego. Dobrze nam sie rozmawia, jest przystojny, inteligentny, zabawny. Musze go potrzymac dluzej bez żadnych dotykow o seksie nie wspominajac. Moze wtedy wypali xxx tylko jeśli facet ma ognisty temperament i wyczuje u Ciebie kłode lozkowa (totalny aseks), to ucieknie... trzeba wszystko z glowa i z umiarem robic

Gość gość
gość dziś Chemii nie ma bo jeszcze zadnego kontaktu oprocz slownego miedzy nami nir bylo. x chemii, czyli motylkow w brzuszku chyba bardzo mloda jestes?

Gość gość
Nie bede zgrrywac klody. Po prostu bede opozniac pojscie z nim do lozka.

Gość gość
nikt Ci nie kaze isc z nim do lozka na lozko przyjdzie czas za jakis rok o ile zwiazek sie na dobre rozkreci chodzi o rozmowy, flirt

Gość gość
Nie mam motylkow. Ale jak poznalam mojego bylego faceta z ktoryn bylam 4 lata to tez nie mialam motylkow a jakos pozniej bylam w nim zakochana po uszy.

Gość gość
Na razie chce go poznac. Tylko sie boje ze zaangazuje sie w niego a potem i tak nic nir wyjdzie

Gość gość
gość dziś Nie mam motylkow. Ale jak poznalam mojego bylego faceta z ktoryn bylam 4 lata to tez nie mialam motylkow a jakos pozniej bylam w nim zakochana po uszy. x a ile czasu minelo od zakonczenia zwiazku?

Gość gość
Właśnie niedlugo. Zwiazek zakonczylam jakos miesiac temu ale nie ukladalo nam sie od roku

Gość gość
no to z mojego punktu widzenia, nie jesteś wartościową kobietą skoro tak szybko potrafisz przeskoczyć...

Gość gość
Nie ukladalo nam sie juz od roku. Rozstac moglismy sie juz wtedy ale bezsensu to ciagnelismy.

Gość gość
kazda tak mowi... grunt, ze nie znalazlas sobie go jeszcze w trakcie zwiazku, bo to dyskwalifikowaloby Ciebie jako kobiete w zupelnosci

Gość gość
Gadajcie co chcecie. Ja przebolalam rozstanir (plakalam 3 dni, nie jadlam, wymiotowalm) potem nagle olalam sprawe i zaczelam wychodzic do ludzi. Poznalam go i tak zaczelismy sie umawiac. Nie uważam zebym zrobila zle

Gość gość
gość dziś Gadajcie co chcecie. Ja przebolalam rozstanir (plakalam 3 dni, nie jadlam, wymiotowalm) potem nagle olalam sprawe i zaczelam wychodzic do ludzi. Poznalam go i tak zaczelismy sie umawiac. Nie uważam zebym zrobila zle x nie, nie robisz zle... jesli poznalas go po rozstaniu z tamtym, to wszystko jest ok ale jesli bedziesz potrafila sie tak szybko zakochac w innym, to maly minusik z punktu widzenia prawdziwego faceta, a dla Ciebie lepiej - mniej cierpisz, tyle

Gość gość
a jak się poznaliście? :)

Gość gość
Poznalismy sie w autobusie. Do zlwgo numeru wsiadlam i zaczelam go dopytywac jak sie przesiasc. Wytlumaczyl mi i gdy juz mialam wysiadac zapytal o numer. Nie wiem czy bede sie umiala zakochać. Mysle ze przez najblizsze miesiace sie nie zakocham. Z czasem moze to przyjdzie

Gość gość
mozesz goscia skrzywdzic... ja tak mialem, ze za szybko sie zaczalem spotykac z pewna dziewczyna, ona sie zaangazowala, a ja nie potrafilem, a piekna to byla dziewczyna... no i musialem dac sobie wiecej czasu

Gość gość
Zobaczę jak to wyjdzie. Nie chce nikogo krzywdzic. Sprobuje na razie na stopie przyjacielskiej z nim sie spotykac. Moze cos zaiskrzy