Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zorro82

Dziennik rozwodnika;)

Polecane posty

Gość Zorro82

Mam 33 lata i jestem po rozwodzie... Od paru miesięcy i powiem ,że jest ciężko znaleźć drugą połówkę... Szukam,rozmawiam-jestem towarzyską osobą i kontaktową ale jakoś dzisiejsze kobiety chyba stały się bardziej wygodne...Patrzą na facetów przez pryzmat portfela a przecież żyć łatwo jest prosto a razem zawsze lepiej... I kieruję pytanie do pań co jest dzisiaj nie tak? Czy kobiety dzięki mediom,prasie oraz tv przestały ufać mężczyzną? Kobieta już nie partnerka ale kumpela? A może Świat się zmienił i koniec męskiej dominacji Ziemi? Wiem jedno posiadając dzieci warto szukać tej drugiej połówki... W miarę możliwości będę opisywał swoje podboje;) Może to będzie lekarstwo na nudę...

Gość gość
witam, mam 31 lat jestem w trakcie rozwodu. Teraz gdybym była gotowa wejsc w nowy zwiazek, napewno patrzyłabym na kwestie finansowe (zaznaczam ze jestem całkowicie nie zależna) obecnie moje priorytety sie zmienły... i szczerze nie wiem czy zdecydowałabym sie na zwiazek z wspolnym mieszkaniem, budzetem... cenie sobie swoja niezaleznosc.... aczkolwiek są chwile (święta, wakacje) jak barkuje mi drugiej połowki! pozdr

Gość gość
Dopiero od paru miesięcy, ilu? 2,3? I juz szukasz kolejnej partnerki?

Gość gość
tylko szukaj takiej ktora ma dziecko, nie niszcz zycia bezdzietnej mlodszej pannie :O

Gość gość
a z opoczyńskiego jest tu ktoś?

Gość Zorro82
Szukam takiej żeby było nam razem dobrze a nie interesuje mnie czy ma dziecko czy nie...To akurat najmniejszy problem...Chodzi o to żeby być SZCZĘŚLIWYM ze SOBĄ;)

Gość gość
a Ty autorze masz dzieci?

Gość Zorro82
Tak...Mam cudowną parkę z którą mam dobre kontakty chodzi o to żeby samotne kobiety odp...Czemu są w tym świecie tak nie szczęśliwe???

Gość gość
hahaha narobił bękartów i teraz liczy na jakąś co mu za darmo będzie tylka nadstawiać. xx Nieudaczniku nie masz szans na normalna kobietę, bo żadna mądra nie weźmie sobie alimenciarza! Gołod***ec myślał,że znajdzie naiwną :D:D:D:D

Gość gość
Wracaj do zonki kutafonie 🖐️

Gość gość
Rozwodnik już miał żone ( slubu/związku nie chce po raz drugi),ma dziecko/dzieci( dziecka/dzieci już nie chce) więc kobieta jest mu potrzebna tylko w jednym celu.Rozwodnik chce randkować, "używać życia bo takie krótkie jest" :) Bywają wyjątki

Gość gość
z jakiej czesci polski jestes???

Gość Zorro82
Akurat tu się mylicie...Mam pieniądze i to sporo... Wiem jednak ,że kobiety są wyrachowane i wygodne... A alimenty płacę na dzieci nie na byłą... Stereotyp-alimeciarz-pijak i goło...ec;)