Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślałam, że to kobiety mają humory w ciąży, a nie ich mężowie!!!

Polecane posty

Gość gość

mój mąż jest zupełnie innym człowiekiem niż zanim byłam w ciąży. Zawsze miał skłonności do przerządzania innymi ludźmi, ale ostatnio przegina. Nie pasuje mu dosłownie wszystko. Nawet te rzeczy, które zawsze mu zwisały. Dzisiaj potrafił wynleźć we mnie 5 wad w przeciągu minuty, przyczepić się do kilku rzeczy w przeciągu następnej minuty. Przeszkadza mu nawet leżąca na stole wstążka, którą zostawiłam tam na chwilę, gdy w pośpiechu ruszyłam wyłączyć kuchenkę, bo woda już wrzała. Zapytałam go wprost, czy on ma jakiś problem z tą ciążą moją, bo nie ukrywam ze zauważyłam zwiększoną upierdliwość właśnie od kilku tygodni. Zasłaniał się że to nie o to chodzi. Ale mi się wydaje, że o to. Macie jakieś rady?

Gość gość
jeśli jest upierdliwy teraz, to wyobraź sobie jak bardzo będzie mu przeszkadzało dziecko

Gość gość
mój tak miał, potem się nasiliło, mija kolejny rok i dopiero powoli jego zachowania wracają do normy

Gość gość
ok ale powiedzcie mi, czemuż wyżywa się na mnie? przecież to jego dziecko, sam je razem ze mną stworzył, świadomie i dobrowolnie przestaliśmy używać zabezpieczeń więc o co mu teraz chodzi??? przecież zawsze mówił że chce żebyśmy mieli dzieci!!!!!!!!!

Gość gość
brak seksu.

Gość gość
Zapytam wprost- czy seks jest u was taki sam, jak przed ciążą? Intensywnosc, chęci? Jeżeli nie, to masz odpowiedź.

Gość gość
całkiem poważne pytanie - uprawiacie seks jak dawniej, czy wprowadziłaś pewne ograniczenia? w którym jesteś miesiącu? i czy przytyłaś? bo faceci często zaczynają być czepialscy, kiedy nie dostają tyłka i atrakcyjność partnerki spada

Gość gość
Seks jest, jedyne co mogę powiedzieć, to to, że już nie mam siły na codzienny seks, czasem nie daję rady, jestem straszliwie senna i choć chęci są, to ciało odmawia posłuszeństwa. Seks jest np. 3 razy w tygodniu a kiedyś bywał 6 lub 7 razy Nic nie przytyłam, nic po mnie nie widać, nawet ćwiczę sobie by być w formie, oczywiście nie nadwerężając ciała. Jestem w 3 miesiącu.

Gość gość
to okropne że faceci nie rozumieją że niektóre kobiety strasznie się czują zwłaszcza na początku ciąży i jakby nie domyślali się prostej rzeczy że to nie chodzi o to, że kobieta dostała co chciała (czytaj dziecko) więc już nie chce seksu. To nie o to chodzi, tylko o to że nie ma się czasem na nic siły. a do takich to nie dociera!!!

Gość gość
faceci to jednak proste konstrukcje gdzie nie ma się co zepsuć. No chyba że jeden z drugim nie dostanie d***** przez jakiś czas to od razu konstrukcja się psuje. Zwierzyna bez wyobraźni i tyle. I jakim prawem toto ma się za lepsze od kobiety. z której strony? z tej że bliżej mu do zwierza?

Gość gość
Zuepłnie nie rozumiem zachowania takich mężczyzn...a włąściwie faciów, bo na miano mężcyzny trzeba sobie zasłużyć. Czy kilka tygodni niedyspozycji u kobiety jest dla nich trudne do wytrzymania do tego stopnia,że zapominają już że to jest ktoś kogo pokochali, komu powiedzieli "tak", kto niby ma być dla nich najważniejszy? A tu wystarczy świni koryto odsunąć i zaraz szaleje jak wściekły.