Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o moich proporcjach? są złe czy ujdą?

Polecane posty

Gość gość

wzrost 1.58m waga 48kg biust 87cm (przez 2 tygodnie 88cm) talia 63cm biodra 93cm udo 53cm (ale mam przerwwe miedzy udami)

Gość gość
> mam przerwwe miedzy udami fuj

Gość gość
jest ok

Gość gość
poza krzywymi kolanami wszystko ok.

Gość gość
wlasnie ze wzgledu na to ze nie moge zrobic zdj (nie dziala kamera w telefonie) to ppdalam wymiary wiem ze na zdj widac by bylo czarno na bialym ale tylko tak moge troche sie "pokazac"

Gość gość
mam identyczne wymiary, tylko jestem wyzsza o cale 3 cm :D i nic bym w sobie nie zmienila ;)

Gość gość
nosze XS/S wiec nie uwazam zebym miala za duzy tylek, mysle ze jest normalny, po prostu nie jest plaski

Gość gość
wcale nie za duzo, jak dla mnie lepiej miec fajne, kobiece biodra niz chlopiece z plaskod***em i do tego nogi patyczaka.

Gość gość
to ze mam przerwe miedzy udami nie znaczy ze mam krzywe kolana, chodze do lekarza i nogi sa w porzadku, nie mam ani "beczki" ani "X"

Gość gość
takie tyleczki sa swietne. ;) niz te plaskodupia jak lovelygirl, ani nia ma na co patrzec ani za co zlapac... tragedia kobieta moze miec male piersi ale nie moze miec malego tylka

Gość gość
bym zwłaszcza sześć dziewięcć :classic_cool:

Gość gość
masz dobre wymiary, choc tyleczek moglby byc ciut wiekszy ;)

Gość gość
Masz dowód osobisty :P:P czy legitymacje szkolną :P:P

Gość gość
jestem już od paru lat pełnoletnia

Gość gość
Na pewno ważysz 48? Jestem twojego wzrostu i wszędzie w obwodach miałam sporo mniej przy tej wadze. Z czego ty masz te cycki i dupę? Ze styropianu?

Gość gość
tak ważę 48kg a dokładnie 47.7kg każdemu inaczej się rozkłada waga

Gość gość
ile według ciebie powinnam mieć w obwodach?

Gość gość
gość dziś Na pewno ważysz 48? Jestem twojego wzrostu i wszędzie w obwodach miałam sporo mniej przy tej wadze. Z czego ty masz te cycki i d**ę? Ze styropianu? x a jakie ty masz wymiary?

Gość gość
dziewczyno az tak ograniczona jestes umyslowo,ze szukasz doradcow na zy****ych forum?Nastepna niedolega zyciowa:D,jestes,jaka jestes,tu same miski i mistery siedza wiec ci doradza,wlacznie z intelektem:D:D

Gość gość
gość dziś dziewczyno az tak ograniczona jestes umyslowo,ze szukasz doradcow na zy****ych forum?Nastepna niedolega zyciowasmiech.gif ,jestes,jaka jestes,tu same miski i mistery siedza wiec ci doradza,wlacznie z intelektemsmiech.gifsmiech.gif x jak mi powiesz gdzie indziej moge szukac to bede szukac jak na razie nie mam przyjaciol, z rodzina tylko dobrze na zdjeciu, mieszkam sama, faceta nie mam

Gość gość
ryj jest ważniejszy do wyrywania facetów

Gość gość
typowa gruszka.duzy biust wiec niby klepsydra ale w udzie i biodrach za duzo.mam tyle samo tyle ze wzrost 168 i waga 58.za to niestety w talii mam z 70 i w biuscie 82

Gość gość
a rozum to ci bozia dala?Czy tez nie?:Dniezaradna zyciowo jestes i stad samotna.Za raczke i trzeba pokazac.Wyjsc z domu,zapisaxc sie na kursy,fitnes,moze pracy poszukac,bo chyba nie pracujesz skoro od rana tu siedzisz?Tu przyjaciol nie znajdziesz,no chyba,ze co odpowiada poziom patologii.Nara

Gość gość
Kobieto s się kończy na 88 cm , powyżej jest m. Xs to ty masz chyba mózgu. Dupsko 93 to jest m /36 rozmiar .

Gość gość
karakan:Dniskopienny:D

Gość gość
A i jakbyś się zapierała ,że xs to prponuje zajrzeć w tabele rozmiarów choćby hm, albo house. Chyba ,że to twoje s to leginsy z poliestru. To na każdą dupę wciągniesz.

Gość gość
wiem jakie ubrania nosze :) nosze XS/S http://www.ergo-sklep.pl/uploads/images/odziez-icebreaker.jpg http://www.multicomm.pl/osc/images/TabelaDamska_158-162_90-94_174-188_106-110.jpg wystarczy czy podac wiecej przykladów? :) a to nie moge mieć wolnego? poza tym mam taka prace gdzie pracuje tylko 14-21 dni w miesiącu samotna jestem z własnego wyboru :) nie potrafię długo przebywać z ludźmi, męczy mnie to nic też nie mówiłam czy mi sie podoba czy nie, pytałam tylko o opinie ja was nie obrażam, a wy mnie tak bo jestem niska? ja na temat wzrostu nie mam kompleksów, ale ty masz pewnie skoro mnie wyzywasz, zamiast udzielić normalnej odpowiedzi

Gość gość
dziecko z podstawowki jest wyzsze:Dja nie mam kompleksow bo jestem wysoki 185 ale niskopiennych dziewuch nie znosze tylko tyle.Po prostu jak flip i flap bym wygladal:Dproblemow z kregoslupem miec nie chce,od ciaglego garbienia sie przy takich niskich babach:D