Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona241992

czy mial ktos tak w ciazy?

Polecane posty

Gość ona241992

Witam. Mialam okres 10 grudnia,nastepnie 22 grudnia tez okres(ale malo go) a dzis po 12 dniach mialam plamienie ze sluzem. 2 dni przed plamieniem robilam po poludniu test ciazowy wyszedl negatywny , ale moze to za wczesnie. Mial ktos tak w ciazy? dodam ze miesiaczkuje regularnie co 28-29 dni, tylko tak jakos w grudniu dziwnie sie stalo ze mialam okres pozniej za 12 dni krwawienie i teraz plamienie po 13 dniach ale te plamienie to bylo takie lekkie ze zaraz ustało .Jutro zapissuje sie do ginekologa ale zanim mnie przyjmnie to troche minie :P z gory dziekuje za odpowiedzi:)

Gość ona241992
dodam jeszcze ze codziennie boli mnie brzuch, piersi troche sie powiekszyly oraz rowniez troche bola , a dzis mnie strasznie piekly.

Gość gość
piszesz ze miałas okres 10grudnia,nastepny 21 to troche dziwne nie uważasz?

Gość ona241992
no tak wlasnie tak uwazam ze to dziwne, jutro mam wizyte u ginekologa,ale sie troche boje ze to cos powaznego :/ i troche plamie od wczoraj

Gość ona241992
boje sie ze to moze byc cos powaznego, bo codziennie boli mnie brzuch juz od jakis 2 tygodni ;/

Gość gość
Tylko ginekolog rozwiąże Twoje pytania i wątpliwości.

Gość ona241992
wiem wiem, chcialam tylko wiedziec czy ktos byl w ciazy i mial tak, poczekam do jutra zobaczymy co ginekolog powie

Gość gość
jedna osoba mogla tak mieć, druga nie. Trudno ocenić, a nie ma co siię niepotrzebnie stresować.