Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o moim chłopaku? czy moglibyśmy być z kimś takim?

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka którego kocham i planuje spędzić z nim resztę zycia.tylko przy nim mogę byc naprawdę sobą, czuję sie swobodnie, nie muszę udawac kogoś innego. Jest moim najlepszym przyjacielem, wiem ze zawsze mogę na niego liczyć i wiem ze nigdy by mnie nie zdradził ani nie zostawił. mogę mu wszystko powiedziec i wiem ze mnie wyslucha pocieszy i doradzi i nigdy nie wysmieje.Byl ze mna w najgorszych chwilach mojego życia. Często okazuje mi jak bardzo mnie kocha, jest wtedy troskliwy opiekuńczy czuję się przy nim bezpiecznie. Mowi ze beze mnie nie mial by po co zyc i ze jego zycie stracilo by sens. Jest jednak pare rzeczy które mnie w nim bardzo martwią. Po 1 nieraz się na mnie wkurza z byle powodu i wtedy potrafi byc chamski i nie miły a nawet mnie wyzywa. ja też czasami powiem mu coś nie miłego ale tylko wtedy gdy jestem na niego zła i mam powody. Po 2 czasami zachowuje się bardzo dziecinnie np robi jakieś głupie miny bez powodu wyglupia sie i mnie łaskocze choć mówiłam mu ze tego nie lubię. Po 3 ma złe kontakty ze swoimi rodzicami i ich nie szanuje a mi bardzo sie to nie podoba choć wiem ze to trochę ich wina i ich zlego wychowania. Po 4 nie lubi i nie potrafi rozmawiać ze starszymi osobami np z moimi rodzicami bo mówi ze nie wie co ma powiedzieć i ze się wstydzi. Teraz jest trochę lepiej ale jak sb pomyślę że miałabym go zabrać do swojej rodziny np na imieniny to masakra. wiem ze to wina głównie jego niskiej samooceny i niskiego poczucia własnej wartości. doradźcie mi coś. Co o nim myślicie? Czy moglibyście być z kimś takim?

Gość gość
:D:D 2/10

Gość gość
Wersja TL;DR: 1. Kocha go i jest ach och i ech 2. ziomek sie na nia w*****a, jest chamski i wyzywa 3. ziomek jest dziecinny (robi miny!) a autorka ma z tym problem 4. ma zły kontakt z rodzicami 5. nie lubi rozmowy z starszymi osobami Problem: Co o nim myślicie? Czy moglibyście być z kimś takim? Albo akceptujesz jego wady albo nie.

Gość gość
jak jest taki cudowny, to pracujcie razem nad jego wadami, jprdl

Gość gość
Nie, w*********m go na strych z resztą gratów.

Gość gość
jak dla mnie normalny chlopak, to ty autorko masz coś z głową. I nie wiem po co twoj chlopak mialby przychodzic do ciebie na imieniny twojej matki czy ojca. jak dla mnie to ty jestes idiotką. Zostaw tego chlopaka jak ci nie pasuje, on sobie znajdzie lepszą od ciebie