Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Gość Wiollkka
Dobra jest ta pani:-D Ale Saam jeszcze lepiej by było jak byś saam tak posadził tyłek na stołek i nim nam potrząsał:-D:-D :-D Myślę,że dziewczyny się ze mną zgodzą:-D

Gość gość
Klawy kto tu jest zbereźnik to jest , pamietaj że paniom tutaj należy się szacunek , bo żadna z nich nie jest Adą :P

He ,he Wiola i co ja mam teraz powiedziec :D Jesli sie z Toba zgodze to tez bede zbereznikiem ,a jesli sie nie zgodze ,to wyjde na modliszke :D,wiec aby pogodzic jedno z drugim powiem ,ze moze Saam moglby potrzasac jednym 'poldupkiem':D,ale bylby widok :D

Dobry wieczór :) Ale szoł:D he he...fajnie:) Ej tam Daa, nie martw się, dziś Dzień Kobiet to trochę więcej nam wolno obejrzeć :D Nic szczególnego nie kupiłam, proza życia...ale dostałam tulipanka od nieznanych osobników płci męskiej. Oczywiście nie ja jedna. Chodzili po pasażu z całym naręczem kwiatów i rozdawali:)Jedna starsza pani tak się wzruszyła tym gestem, machnęła ręką i wyleciała jej komórka z ręki, na szczęście po dziwnym locie wylądowała w moim zakupowym koszu. Oj śmichu było:D bo szła z nim do reklamacji do Plusa:D

Moze to nietypowa pora jak dla mnie ,ale pozegnam sie juz ,zyczac wszystkim spokojnej nocy . Dobranoc 🖐️

Potrząsanie tyłeczkiem to typowo kobieca umiejętność. Ja musiałbym się uczyć od podstaw i ćwiczyć a wszystko wbrew naturze. Mężczyzni mają zbyt mało elastyczne wiązania w tych partiach ciała :p l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych kobiecych .... l l

Dzień dobry:) o Według zapowiedzi miała dzisiaj być cudna pogoda a u mnie dalej leje deszcz😭 No ale dzień dopiero się zaczął i może jeszcze się wypogodzi. Na dodatek zepsuła się pralka a szwagier naprawiający ją od lat nie żyje:( tylko pompka wylewająca w niej działa a tak to ciszaaaa. o Ciekawe czy u Ferdzi już jest przełom walki i chociaż łapką machnie do nas?:)rozgrzewamy Cię Ferdzi mocnym wsparciem posyłając pozytywne fluidy:) o Dla mnie zaczyna się gorący okres pracy przedświątecznej zawodowej i mogę chwilami zanikać z braku sił. Ale pewnie to niewielka strata bo statystycznie biorąc jestem tu prawie codziennie;) o Dzisiaj obchodzimy Dzień Polskiej Statystyki Światowy Dzień Didżeja Na topiku każdy kto puści muzyczkę może poczuć się przez chwilę didżejem:D Wracając jeszcze do wczorajszego tematu rzucania tyłeczkiem to powiem, że panowie brak tych elastyczności w tyle doskonale nadrabiają elastycznymi ru/chami wyposażenia przodu bioderek z ciekawymi efektami końcowymi :P:D:P:D(oj, oberwie mi się?:D ) uwaga...gramy...;) https://www.youtube.com/watch?v=SYhF56heGxw Gusttavo Lima con Neymar "Balada" o miłego dnia wszystkim:)

Calinessa, masz moje wsparcie :D, otwarta jestes, moze to jest efekt ostatnich zakupow:P. Hej wszystkim🖐️ i milego dnia 🌼

dzień dobry ! :) l cześć Celinko 🌻 a mnie się wydawało że szwagier zmarł niedawno. Może zamiast naprawiać lepiej zainwestować w nowe AGD. Tylko wybierz taką wypasioną, z wibracjami. l hej Klawy jak skomentujesz awans Szpaka a nie Margaret? Szkoda, co? Nie pomogło nawet moje trzy pięćdziesiąt plus vat. l Słońca dzisiaj mało, roboty dużo. To tyle w skrócie. l udanego środowego popołudnia :) l l

witaj Gość 🌻 jeśli mogę coś podpowiedzieć to ubierz się w jakiś zgrabny nick. Nie stracisz anonimowości a zyskasz wiele sympatii Gość na kafeterii raczej nie ma dobrej sławy. Ja wysyłam kolejnego esemeska zaliczkowo. I zagadaj czasem zwyczajnie, oczywiście jeżeli dysponujesz wolnymi chwilami. l l

Dobry Wieczor Panstwu :-) Gdy dzis rano wstalam ,zobaczylam zime za oknem ,bialo ,wszedzie bialo i to dosc gruba warstwa lezala tej bieli dookola .Poczulam swiateczny nastroj ,naprawde :-),ale z biegiem dnia biel znikala i czar swiat prysl :-) Dzis do poludnia bylam w trzech sklepach ,a potrzebowalam tylko chleba i maslanki :-).Wszystkie trzy sklepy sa 'pod domem'.Pierwszy byl zamkniety ,drugi tez zamkniety ,wiec poszlam do najdalej oddalonego (ok.2oo metrow )i byl ..otwarty :-). Czytam dosc duzo i przegladam wiele przepisow kulinarnych ,ale do dzis nie spotkalam sie z okresleniem 'samorosnaca maka'. Zapytalam wujka Google i teraz juz wiem jaka to jest maka ,ale jaki jest sens mieszac make z proszkiem do pieczenia i z soda na zapas :-) Nudze ,wiem :-) Spokojnego wieczoru .

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dobry wieczor

Daa🌼 Zuzia🌼 Saam🖐️, brawo dla Ciebie, jak zobaczylem Twoje pytanie do mnie:D, to tak sie ucieszylem, mysle sobie 'pytaj, wszystko Ci powiem, tu dzierz napisze:D. Ale do rzeczy, awans Szpaka okreslam jako kolejny nie trafiony wybor reprezentanta. Tak wiem, ze ma ciekawa piosenke:), ale to nie oto chodzi, mozna miec super utwor ale co z tego jak nie ma sie poparcia u innych. Wiesz dobrze, ze kraje Skaandynawskie trzymaja sie razem i na siebie glosuja, podobnie jest z innymi krajami. Niestety Polska nie ma zbyt duzo przyjaciol ktorzy by poparli ich kandydature:(, blogerzy i bukmacherzy obstawiali Malgoske:D, to ma swoje powiazanie ze znanymi nazwiskami pracujacymi podczas przygotowania Margaret, chociazby Arash (obywatel Szwecji), ktorego z pewnoscia znacie. Dodatkowym atutem jest fakt, ze Eurowizja jest w Szwecji:D, to ma swoje powiazania. A teraz jeszcze dowiedzialem sie od mojej Baa, ze jest organizowana kampania na rzecz Margaret, aby to wlasnie ona pojechala zamiast 'Miska'. Tak wiec suma sumarum, wyslanie Margaret moglo by dac szanse na wygranie Eurowizji:D, a przynajmniej wysokie miejsce:classic_cool: Milego wieczoru:)

dobry wieczór :) l cześć Danusiu 🌻 l witaj Zuziu 🌻 l Myślę że mąka saamorosnąca może być produktem trafionym. Oczywiście pod warunkiem że składniki są precyzyjnie wymieszane i nie będzie sytuacji że jeden dostanie prawie czystą mąkę a drugi klient mąkę z dużą zawrrtoscią środków spulchniających. Mieszając ciasto do którego potrzebne są dwie i pół szklanki mąki nie będziemy musieli się zastanawiać ile lyzeczek proszku wsypać i czy kopczyk proszku na lyzeczce ma być mały, średni czy duży. Łyżeczki też są różnej wielkości. l l

Klawy :) już wczoraj czytałem o tym że zbierane są podpisy za kandydaturą Margaret. Myślę że nie ma to sensu, chyba że promocyjny dla piosenkarki. Werdykt już zapadł i żadna siła go nie zmieni. Chyba że Szpak sam zrezygnuje. Wydaje mi się że wynik byłby inny gdyby inna telewizja była gospodarzem konkursu. l l

Gość gość
siema

Gość gość
hip hop

Gość Wiollkka
Wieczór dobry:-D Klawy przestań z Tą Margaret.Myślisz,że tam wystarczy potrząsać tyłkiem?Jak dla mnie to może śpiewać,ale na Tytanicu posyłać alfabetem morsa te Jej pipkanie:-( Całe szczęście,że Szpak pojedzie.Jestem na wielkie TAK. Miłego wieczorku:-)

Gość gość
Brawo Wiolka! Komu się podoba ta pipkająca plastikowa lalka ? żadnego sensownego przekazu w tym jej plastikowym śpiewaniu nie ma.

Wiola🌼, pieknosci Ty moje, nie czytasz moich postow? Napisalem wyraznie, ze UKLADY SIE LICZA a nie jakis ludek przypominajacy Conchite o zapedach homosexualnych, dziwne ze to ma miejsce w tak religijnym kraju. Dobranoc🖐️

Gość saamorodek
to teraz ja popikam troszkę .... znaczy ustami Seleny : repeat-peat-peat-peat-peat-peat l Ja, ja kocham cię jak w piosence o miłości, kochanie Ja, ja kocham cię jak w piosence o miłości, kochanie Ja, ja kocham cię jak w piosence o miłości, kochanie I będę to powtarzać-rzać-rzać-rzać ... l Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song l https://youtu.be/EgT_us6AsDg l l

Gość saam sung
Ja myślę że piosenka grana pod publiczność (bo to ona decyduje o wyniku) nie musi nieść wielkiego przesłania. Wystarczy że będzie przyjemna w słuchaniu. Jeśli jest rytmiczna i niezbyt skomplikowana to łatwiej wpada w ucho i zostaje tam na dłużej. Szkoda że obie piosenki nie mogą wystartować w Eurowizji, zobaczylibyśmy jak na dłoni jakie są preferencje europejskiej publiczności.

Gość saamograj
Są tacy którzy twierdzą że piosenka Szpaka jest plagiatem tej rosyjskiej piosenki. Ja nie widzę podobieństw ale nie analizowałem dogłębnie l Lube - Dawai za (Polskie napisy!!!) l https://youtu.be/IyYKMJivNWc l l

Do licha ,napisalam dlugi post na temat tego co mysle o Waszej dyskusji dotyczacej kto mialby wieksze szanse na Eurowizji .Nie bede juz pisala co o tym mysle ,ale powiem tylko ,ze nie podoba mi sie to co napisal Klawy odnosnie Szpaka ,nie pomyslalabym ,ze jestes homofobem i co ma do tego katolicki kraj . Dobrej nocy 🖐️