Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski mejkap

Mejkap dla facetów aby poprawić wygląd

Polecane posty

Gość męski mejkap

bo jak kobiety to robią to czemu nie mogą faceci, też możemy oszukiwać jak kobiety wyglądem

Gość gość
no to rób mejkap, daj przyklad innym kiedys żaden facet nie zakładał skarpet ''stopek'' bo takie nosiły tylko dziewczyny i geje, a teraz co drugi chodzi w pedzioskarpetkach :D to samo ze spodniami, dawniej obcisle spodnie = pedal a teraz = hot ? :O masakra

Gość gość
Dokładnie, rób to!

Gość kozak w mejkapie
Będe robił, i dam znać jakie rezultaty w podrywach i na randkach z internetu po "poprawie" wyglądu, np. podkład aby polepszyć skóre itp.

Gość gość
fajnie wyglada rozswietlacz u niektorych panow na kosciach policzkowych ;) w ogole mi sie podoba dobrze zrobiony meski makeup.

Gość Mario Candarelli
u Apaczy i innych Siuksów to była zupełnie normalna sprawa http://i.imgur.com/aFElrJC.jpg , owłosienie na twarzy wyrywali i śmigali w spódnicach, nie znali pojęcia 'majtki'

Gość gość
Jestes pryszczaty? Buahahahahahah

Gość Bakam2graz
Nie rozumiem mając 16 lat kochałam takich typów co chodzili w szerokich spodniach bluzkach i czapkach, buty im luzniejsze włosy w irokeza tym lepsze no i oczywiście szluga w ręce i za szkoła tylko się kitrali, dziewczyny szalały za nimi tacy prawdziwi buntownicy hehe :) a teraz chodzą w rurkach jak w legginsach bluzki prawie krótkie jak dla dziewczyn grzywka na pół mordy vansy do tego.... Masakra co się z tymi mężczyznami porobiło, dyscyplinarne każdy powinien do wojska iść i bez żadnych wymowek, nauczyły by się pi**y co to prawdziwy mężczyzna

Gość gość
Co się z wami dzieje?:o Długie włosy, dzwony, różowe koszulki, rurki ,a teraz podkład?? Co będzie następne? Koronkowe slipy? Zapomnij. Jesteś facetem dlatego masz do wyboru: -kremy -zabiegi np. laser CO2 Jeśli dalej myślisz, że podkład to dobry pomysł to najlepiej obetnij sobie jaja jeszcze dzisiaj ( chociaż pewnie same Ci odpadną bo żadna normalna dziewczyna nie umówi się z kimś kto się maluje ). Jeśli zrozumiałeś, że facet to nie kobieta to napisz co konkretnie chcesz ukryć. Pomogę Ci w znalezieniu czegoś odpowiedniego.

Gość gość
Jemu sie widocznie podoba i ma prawo do tego zeby sie malowac. Dla mnie prawdziwy facet nie boi sie opinii otoczenia, jest otwarty na rozne pomysly. Strasznie pociagajaca jest taka lekko ekscentryczna, nonkonfomistyczna postawa ;) Zreszta meski makijaz nie jest zadna nowoscia, kiedys w Anglii i Francji nie tylko nakladali makijaz, ale tez nosili peruki i buty na obcasach, Egipcjanie i Rzymanie malowali oczy, barwili paznokcie i wlosy... MJ byl zmuszony do noszenia makeupu przez bielactwo i wygladal swietnie, a kobiety mdlaly na jego koncertach mimo pudru i podkladu, ale oczywiscie latwiej jest myslec stereotypami i podjac probe mentalnej kastracji czlowieka, ktory ma wiecej odwagi i polotu podkreslajac przy tym swoja rzekoma meskosc. Typowe dla kogucikow. Poza tym dobrze wykonany makijaz meski jest zupelnie niewidoczny.

Gość nowoczesny facet ziemian
Dlaczego twierdzenie że tylko kobiety mogą "poprawiać" urode?

Gość gość
Jestem kobietą gościu od kogucików. Peruki o których piszesz najbardziej przypadły do gustu takim małym robaczkom. Zamiast zrezygnować z ich noszenia ludzie wymyślili młoteczki do ubijania tych stworzonek. Nie wszystkie pomysły są genialne:) Zgadzam się, że w przypadku biedactwa makijaż jest jak najbardziej uzasadniony. Trądzik da się skutecznie leczyć. Na zmarszczki i rozszerzone pory też już coś wymyślono. Dla większości mężczyzna z makijażem nie jest męski. Mało jest osób, które uważają tak jak Ty, że bardzo męskim typem jest np. Jacyków;)

Gość gość
Bielactwa* piszę z tel;)

Gość
Lubię metroseksualnych facetów, którzy są zadbani- używają kremów, rożnych kosmetyków, maseczek, dbają o siebie, ale make-up to przesada.:o Naprawdę porażka, nie wyobrażam sobie spotykać się z wytapetowanym facetem.:D:P A rurki są bardzo sexy i nie widzę w tym nic złego.;)\ Tym bardziej jesli mezczyzna ma zgrabne nogi- co jest moja slaboscia .:P

Gość gość
Ok to mini też przejdzie;/

Gość gość
Megginsy też są sexy?;p

Gość gość
Ja używam różnych kosmetyków marki Baxter of California maseczki, peelingi. odżywki do włosów bo to jest bardzo ważne jeśli chodzi o włosy. Jeśli o dbania to facet powinien dbać o siebie prawie porównywalnie jak kobieta czyli używać to co napisałem wyżej oraz perfumy, dezydoranty. Dla mnie konieczność to depilacja klaty nie widzi mi się taki zarośniety w tych okolicach chodzić na plaże a z wyrzeźbionym ciałem ładnie się komponuje.

Gość askinguje questiona
Dlaczego kobieta może walić na siebie tapete i mejkap a facet nie? Bo.....?

Gość gość
co za zlot c***olandii. I to najgroszych z najgorszych ciot. Bo to nawet nie jest gejowskie; żaden szanujący się gej w takie idiotyzmy i przegięcia by się nie bawił. Ohyda, przegięcie i takie wymalowane c***y sam bym w jakimś getcie pozamykał, a hetero nie jestem...

Gość
gość wczoraj OKROPNE!:o:o:o Czegoś takiego nie robię nawet ja...:D:P brr:o gość wczoraj heheh jakbym kogoś słyszała..:D:P Kuba?! :D:D:D

Gość gość
no tak, bo kobiety to święte krowy i im wolno a innym nie, co za suki

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy bo naturalny bez chemii