Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenia12

Czuje sie okropnie, zareczyny

Polecane posty

Gość gość
Gusia Esti, a Ty jesteś już zaręczona? Jaki dostałaś pierścionek?

Gość gość
jak jest się jedną z tych osób które potem pierścionka i tak nie noszą to mozna w ogóle to olać...tylko, że jak ma się tym świecić (celowo lub nie) przez resztę życia to wypadałoby żeby się jednak podobał.

Gość gość
Pierscionek pokazuje jaki facet ma stosunek do przyszlej zony. Nie musi byc wcale drogi ani okazaly ale powinien byc w jej guscie i pokazac, ze chlopak sie troche postaral. Moze byc nawet i srebrny ale na przyklad ladnie zaprojektowany, jakis specjalny. A nie na zasadzie byle badziewie :O

Gość gość
Ogólnie zaręczyny pokazują jaki kto ma stosunek do drugiej osoby, faceci się poniżają, klękają, proszą i jeszcze muszą obdarować kobietę drogim pierścionkiem, bo przecież taniego dać nie wypada, a kobieta tylko mówi tak lub nie i ot... tyle jest warte jej uczucie :P Facet musi pokazywać wokół jak bardzo kocha, starać się, co krok coś udowadniać, a kobieta nie musi nic... taka o to sprawiedliwość i to jasno pokazuje, kto tak naprawdę potrafi kochać.

Gość gość
pogadamy jak się będziesz miał komu oświadczać...jeśli będziesz miał.

Gość gość
Jeśli musisz oświadczyć się grubemu pasztetowi, to faktycznie ponizenie :(

Gość gość
Mój pierścionek zaręczynowy dała mi teściowa. Ze szkatułki wyjęła ten, którego wcześniej nie wybrała drugą synowa. Już go nie mam. Męźa też :-D

Gość gość
Autorko, serio sprawdzałaś w ofercie Apartu? Do głowy by mi nie przyszło. "Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby".

Gość gość
Moze byc nawet i srebrny ale na przyklad ladnie zaprojektowany, jakis specjalny. x Wow, co za łaska: nawet :D Nie jestem kobietą Araba i złota nie noszę, więc "opinie"szanownych ekspertek o kant d**y można rozbić :P

Gość gość
wrzuć zdjęcie pierścionka to ocenimy czy naprawdę masz powód do żalu. uśmiechnij się bo wypłaczesz wszystkie łzy !

Gość gość
Srebrna biżuteria artystyczna jest o wiele elegantsza od złota, a już na pewno podkreśla indywidualność właścicielki.

Gość gość
Pierścionka zaręczynowego dotyczy to w takim samym stopniu, jak reszty.

Gość gość
bo wiecie. jak wszystkie będziecie biegać w tanich, "eleganckich", fikuśnych, srebrnych pierścionach to podkreśli to waszą indywidualność :D Moda jak na "proste meble" z ikei...

Gość gość
Srebro jest tanie i łatwo się rysuje, jeśli już to białe złoto.

Gość gość
Srebro po piewsze utlenia się i czernieje, a przy czyszczeniu łatwo zarysować. Na pewno nie jest materialem na pierścionek zaręczynowy.

Gość gość
gość dziś bo wiecie. jak wszystkie będziecie biegać w tanich, "eleganckich", fikuśnych, srebrnych pierścionach to podkreśli to waszą indywidualność smiech.gif Moda jak na "proste meble" z ikei... X Bo wiesz.. Jak wszystkie będziemy biegać w ciężkich "eleganckich" złotych obręczach, jak na twojej prowincji.. :D

Gość gość
Moda na disco-dziu/nię barokową :P

Gość gość
Grażynka z Januszem muszo mieć złoto :P Z brylantem ofc :D

Gość gość
gość dziś Srebro po piewsze utlenia się i czernieje, a przy czyszczeniu łatwo zarysować. Na pewno nie jest materialem na pierścionek zaręczynowy. x Rozczaruję cię. 21 lat i daje radę. Na pewno jest.

Gość gość
do białych kozaczków tylko złoto

Gość gość
oj, już się "miastowe", "oryginalne" dziunie obraziły. To jest właśnie cecha "prowincji" - wszystkie na jedno kopyto, ale mają się za bóg wie jak oryginalne i światowe. Poza żółtym złotem i srebrem jest jeszcze platyna, białe i różowe złoto i kilka mocnych metali nieszlachetnych. Tylko głupie kwoki nawet o tym nie pomyślały, zbyt zajęte ukrywaniem słomy wystającej z butów.

Gość gość
Najtanszy pierscionek na stronie apartu jest za 399zl wiec na pewno nie masz go z apartu tylko pewnie mial opakowanie.

Gość gość
ja znalazłam najtańszy ze srebra za 59 :D Ale patrząc na to co mają w tym przedziale cenowym to trochę autorce współczuję :/

Gość gość
Te nieliczne wyjątki, co nie "Lubią" złota powinny dostać pierścionek z plastiku.

Gość gość
i tak by się pewnie ucieszyły i wmawiały, że to postępowe i oryginalne

Gość gość
Ekologiczne, postępowe, inteligentne i świadczące o prawdziwym uczuciu

Gość gość
Lubiące złoto, platyne to przecież nie umiejące kochać materialistki bez gustu, czci i wiary!

Gość gość
dobrze wiedzieć, że plastik jest ekologiczny...no chyba, że pan narzeczony użył nakrętki z butelki :P

Gość gość
Dokładnie, chodzi o pierścionek z nakrętki od butelki. To dla tych dziewczyn po kilku fakultetach, bez tapety na twarzy, of course!

a ja myślę, że forma zaręczyn i pierścionek mają jednak znaczenie. i jak to ktoś wyżej napisał, nie chodzi o brylant za miliony, ale właśnie o włożenie odrobiny starań w przygotowanie czegoś dla drugiej osoby i zrobienie tego zgodnie z jej preferencjami. czy któryś z panów chciałby dostać na okrągłe urodziny skarpetki zamiast lotu balonem? ;)