Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle mokre majtki ... upławy

Polecane posty

Gość gość

8 miesięcy temu urodziłam, a upławy czasem nasilają się tak że mokre majtki nie raz i pojawiła się plamka na spodniach. Chodzę do ginekologa ale chyba jest jakiś felerny bo nic w tym złego nie widzi, a ja chcę się tego pozbyć. A czy wyobrażacie sobie zadowolenie mojego męża kiedy się do mnie dobiera i wg niego już jestem rozpalona - bo mokra! :-/ ? Kiepsko no nie?

Gość gość
Jesteś z patologii i ubliżasz innym! Ja zawsze mam podczas każdego badania ginekologicznego cipki i porodach męża powoduje to że jest wtedy sterylne uważa ginekolog. Mamy prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu przy badaniu i zabiegu. Lecz polki są tępe i bardzo zacofane wstydzą się partnera a całkiem obcego ginekologa położnych nie ciemno gród. Taki stan powodują często tampony brak sterylności przy badaniu itp..

Gość gość
Chodzi mi o to, że raz na zawsze chcę się pozbyć tych upławów. Ja pierdziele... Zamiast jechać po ludziach macie może jakieś mądre porady. Byłam u ginekologa już chyba z 5 razy po porodzie i twierdzi, że jest wszystko w porządku, a widzę że nie jest... Zawsze dbałam o siebie od stóp do głów wiec niepier... że Polska to ciemnogród.

Gość Wiki1111
08:15 Jesteś kobieto nienormalna. Przestan wypowiadać sie debilko na tym forum bo niezależnie od tematu dyskusji wklejasz te same wypociny o badaniu cipki i obecności męża. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Kobieta chce porady na temat uplawow, a Ty jej p********z jakieś farmazony. Lecz dalej swoją cipke bo na głowę zdecydowanie za późno. 08:02 Wydaje mi sie, ze powinnas zmienić ginekologa, skoro ten nie widzi żadnego problemu.