Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masenika

Właścicielka mówi że ma wilgoć w łazience i każe uchyleć drzwi. Wyprowadzić się?

Polecane posty

Gość Masenika

Dla mnie to chore i głupie. Wchodzisz to mieszkania i wita cię widok otwartego kibla :O Jeszcze gorzej jest przy kąpaniu bo drzwi też mają być otwarte. Nawet jak zamknę to podejdzie i znowu otworzy i jeszcze powtarza, że skoro obie jesteśmy kobietami to nie powinnam się wstydzić. Sama oczywiście też nigdy się nie zamyka i nie piszę tu o uchylaniu tylko całkiem rozwala je na oścież. Zero skrępowania. Wychodzi z kabiny a tu obwisłe cyce i pomarszczona dupa :O

Gość gość
To lesba. Tak, wyprowadzić się.

Gość Masenika
Dodam, że mieszkam sama z nią i płacę tylko 400zł co jak na Wrocław nie jest mocno niewygórowaną ceną dlatego waham się czy zostać tam i tolerować otwieranie drzwi czy podziękować jej i poszukać czegoś innego. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Ja bym walczyła o prywatność, zamknięte drzwi i redukcję kontaktu z nią do minimum, gdyby nie wyszło to szukałabym innego pokoju. W dużych miastach akademickich jest spory wybór.

Gość Masenika
Walczę o prywatność ale co z tego, że zamknę drzwi skoro ona za moment z powrotem je otworzy. Czasem dochodzi do naprawdę krępujących scen. Wręcz niebezpiecznych bo raz o mało się nie skaleczyłam gdy podczas golenia intymnych miejsc drzwi się nagle otworzyły. Nie wiadomo co w takiej sytuacji człowiek ma robić. Sięgnąć po ręcznik? Kucać i zasłonić się dłońmi? Odwrócić się do niej nagim tyłkiem? Szok! A ona jeszcze stoi w drzwiach i się gapi jak nienormalna :O jak wtedy gdy goliłam sobie a ona nagle cap za klamkę i już widzę jej gębę w drzwiach. Aż ją zamurowało widząc co robię żyletką.

Gość gość
zastrzec,ze jak jeszcze raz tak zrobi-wyprowadzasz sie i szukasz nowego lokum

Gość gość
serio płacisz tylko 400zł za pokój razem z wszystkimi rachunkami? i jeszcze marudzisz? czego się spodziewałaś w tej cenie.

Gość Masenika
Właśnie największym plusem mieszkania u niej jest tylko 400zł i nic więcej żadnych rachunków za prąd wodę gaz. Dlatego zastanawiam się czy warto się wyprowadzać bo ze świecą szukać drugiej takiej stancji. Jednak pozostanie oznaczać będzie, że wszelkie czynności intymne będę musiała wykonywać dosłownie na jej oczach. Mnie nie przekonuje argument, że skoro jesteśmy kobietami to nie powinnam się wstydzić. Wstydzę się nawet jak jestem okręcona ręcznikiem a ona przechodzi w przedpokoju i widzi mnie. Nawet nie próbuje udawać, że odwraca wzrok.

Nie powinnaś się wstydzić. Poprostu nie zwracaj uwagi na to że ona patrzy, i gol szparkę na jej oczach. Niech patrzy, skoro chce. Przecież "obie jesteście kobietami". Więc na jej oczach głaszcz szparkę żyletką, a ją niech zatka na Amen :)

Gość gość
Tylko po co się golisz skoro nie masz faceta? a usuwasz potem chociaż te włosy czy zapychasz jej rury swoimi włosami łonowymi głupia szmato? Płaci taka szmata za pokój marne 400zł ze wszystkim i jeszcze jęczy na forum bo ona sobie swojej śmierdzącej pis\sdy ogolić nie może :O No to szukaj innego lokum tylko że nikt inny za 400zł ci pokoju nie wynajmie, bo owszem jest za 400zł ale bez rachunków, z rachunkami to wyjdzie z 700zł. Powodzenia.

Gość gość
Wyprowadzic! Wynajmowalam kiedys pokoj w Olsztynie u podobnej wariatki. Zwrocilysmy jej kiedys uwage ( ja i wspollokatorka) o grzybie w lazience to wymyslila, ze za czesto z niej korzystamy i w ogole zuzywamy za duzo wody( tu wymowne spojrzenie na moje dlugie wlosy) i zabronila nam robic pranie! Potem nakazala otwierac okna w pokojach by tam nie bylo grzyba a jak sie okazalo juz byl, wiec wymyslila, ze nie odda nam kaucji i kupi za to srodki grzybobojcze, cudem te pieniadze odzyskalam a ona za okna, ktore kazala nam sama otwierac policzyla nam wiecej za ogrzewanie. Kosmitka. Wymyslala jeszcze zeszyty do ktorych mialysmy wpisywac naszych gosci, i nie mogli oni przebywac w odwiedzinach dluzej jak 3 godziny. Gdy pod nasza nieobecnosc bez pytania i uprzedzenia rozmrozila lodowke w kuchni, wyrzucajac cale nasze jedzenie i mrozonki powiedzislysmy dosc. Znalazlysmy jeszcze dwie kolezanki i wynajely cale mieszkanie ,bez wlasciciela, bez jego wchodzenia bez pukania i wtracania we wszystko. Obecny jest za granica, kase przelewamy mu na konto i czasem wpadnie z wizyta jego corka, spoko babka, polecam takie rozwiazanie.

Gość gość
skąd wiesz, że nie ma?

Gość gość
Prowo

Gość Masenika
Heilige 11:45 Ja już spróbowałam takiej taktyki i nic nie wskórałam a tylko sama wstydu się najadłam. Pomyślałam, że skoro ona jest bezczelna to i ja będę bezczelna więc przełamałam własny wstyd i gdy zaglądała mi do łazienki to ja specjalnie odsłaniałam się przed nią i robiłam czynności higieniczne podbrzusza żeby ją zawstydzić i w końcu może zmusić by sama zatrzasnęła drzwi nie chcąc tego oglądać. Myślisz że ją to w jakikolwiek sposób żenowało? Jeszcze się uśmiechała głupio. Czasami naprawdę zastanawiam się czy ona nie ma czegoś z lesbijki jak pisała osoba o 10:35 ale nawet jak ma to na szczęście nic poza patrzeniem nie robi.

Więc niech patrzy. Nie przejmuj się. Skoro ma taki fetysz, i lubi patrzeć, to niech to robi.

Gość Masenika
Heilige Nie chcę! Jeśli naprawdę ma jakiś fetysz to mogłaby odebrać to jako zachętę. Zresztą o czym my rozmawiamy? Ja pitolę takie tematy! Chcę mieszkać normalnie i tylko to mnie interesuje rozumiesz Heilige??

Gość gość
Chyba prowo jakiejś lesby.

Masenika, wszystko jest w porządku. Musisz tylko przełamać swój wstyd. Nic złego się nie dzieje. Przestań się wstydzić, bo nie ma powodu. Jesteś śliczna, więc dlaczego miała byś się wstydzić ?

Gość Masenika
Heilige co Ty w ogóle piszesz? Jak sobie to wyobrażasz? Mam stać nago w otwartych drzwiach łazienki wystawiona na jej widok za każdym razem gdy ona znajdzie się w przedpokoju? To może mam jeszcze z łazienki do pokoiku też iść nago bo po co nosić do łazienki bieliznę skoro wszystko mam w pokoju i tam się mogę przebierać? Idąc tym tropem to wg Ciebie pewnie powinnam chodzić nago bo skoro ona i tak mnie widzi nago więc co za różnica czy jestem krok w łazience czy krok poza łazienką? Nie no co za głupie pomysły :O

Bycie nago, to bycie nago. Niezależnie od tego gdzie jesteś. Rzecz w tym, że jesteś piękna i elegancka. Nie powinnaś się wstydzić. Jesteś śliczna.

Gość gość
Mokro to chyba ona ma w majtkach

Gość gość
Ile masz lat a ile ona?

Gość Masenika
Heilige a skąd wiesz jaka jestem? Widziałeś mnie?

Gość gość
Dziwna ta właścicielka. Ja mam wilgoć w łazience i generalnie drzwi sa uchylone kiedy susze pranie. Ale na litość boską na czas załatwiania spraw intymnych zamykam drzwi. Rzeczywiście płacisz mało ale nie wiem czy chciałabym oglądać np. Srajaca właścicielkę :(. Powinnaś miec prawo do prywatności.

Gość gość
11.49 Co z idiota/idiotka z ciebie. Dla niektórych golenie to czynność higieniczna a nie po to żeby się facetowi podobać. Normalny ty jesteś w ogóle? Ma się godzic na takie rzeczy bo mało płaci? Weź się popukaj w ten głupi łeb.

Gość Masenika
12:53 Podczas sikania albo czegoś więcej pozwala zamykać drzwi bo to krótko trwa i zapachy się wtedy nie rozchodzą. Za to nie pozwala podczas brania prysznica bo mówi, że dużo wilgotnej pary idzie w ściany i nawet jak przymknę drzwi to i tak je rozchyli szerzej nie bacząc, że stoję naga i kulę się w jej obecności.

To chyba jakaś prowokacja :p Ale jeśli nie, to na miejscu autorki porozmawiałabym z właścicielką i poinformowałabym ją, że taka sytuacja BARDZO mi nie odpowiada, jest nie do zaakceptowania i albo łazienka będzie zamykana kiedy ktoś z niej korzysta, albo się wyprowadzam. Bez żadnych dyskusji. Łazienkę można otworzyć, kiedy nikt z niej nie korzysta.

W ogóle jak to możliwe że w łazience nie ma żadnego zamykania? Choćby głupiego haczyka :o Nie wierzę w to, przecież każdy ma zamknięcie już choćby ze względu na gości.

Gość gość
Moze kup jakis parawan skladany i juz....kurcze, albo cos pokombinuj z jakas szczotka, zeby te drzwi zablokowac jak sie myjesz. Drzwi pewnie otwiraja sie do zewnatrz, wiec spoko...