Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem się zdecydować.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, nie mam o tym z kim porozmawiać, ale potrzebuję żeby ktoś spojrzał na to "z boku". Mam 26 lat i PCOS. Mój mąż skończył 30 lat. Mamy dom i oboje pracujemy. Nie potrafię się zdecydować na dziecko. Chcę, ale nie potrafię. Np. wczoraj wieczorem myślę ok, będzie fajnie dzisiaj rano przychodzę do pracy i myślę "lubię ją, dlaczego mam z niej rezygnować". Z jednej strony chce mieć dziecko, ale z drugiej nie umiem się na nie zdecydować. Wiem, że np. kiedy moje dziecko będzie szło do komunii to mój mąż będzie miał 39 lat, i że to już czas, ale jakoś nie umiem. Nie wiem jak się do tego przekonać. Mam pracę, bardzo dobrze płatną do końca czerwca, w marcu będzie wiadomo czy dostanę dłużej czy nie. Mój mąż mówi, że jak nie dostanę to jeszcze gorzej, bo pójdę do nowej, wiadomo, że od razu nie pójdę na macierzyńskie i znowu to się będzie odciągać. A teraz nawet jakbym jej nie dostała od lipca to będę miała pewną kasę. Mój mąż bardzooo chce mieć dziecko już od dawna i wiem że szuka rożnych sposobów, żeby mnie przekonać. On jest rodzinny, a ja stawiam na karierę. Nie wiem co robić.

Gość gość
lepiej juz zaczynaj.mojej kumpeli z pcos zajelo 3 lata zeby zajsc