Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wirusówka

Polecane posty

Gość gość

Więc... 3 dni temu zaczął mnie boleć ( mdlić , ćmić )brzuch w okolicach żołądka . Nie wymiotowałam ( aczkolwiek miałam odruchy wymiotne), ani nie miałam biegunki , jednakże ból nasilił się wieczorem ( nadmienię ze miałam lekkie drgawki , aczkolwiek nie miałam gorączki) . Na następny dzień brzuch w okolicach żołądka bolał mnie mniej aczkolwiek z rana miałam odruchy wymiotne ( lecz nie zwymiotowałam) oraz ,, wypróżniłam się ,, ( stolec był rzadki) . Zauważyłam , że pewne ndności na żołądku nasilają się podczas ruszania się , gdy siedzę nawet nie czuję bólu. Myślałam że mam problemy z trwaieniem więc wzięłam tabletkę , lecz ból nasilił się bardziej ( brzuch w okolicach żoładka zaczął mnie tym raem dziwnie tak jakby kłuć ) Wieczorem brzuch bolał mnie o wiele bardziej ( nawet przy siedzeniu) . Dzisiaj także miałam pewnego rodzaju odruchy , a raczej odruch wymiotny .

Gość gość
KONTUNUUJE.... Jednakże dziś ból w okolicach żołątka jest niemal nie odczuwalny ( no moż troszeczkę podczas chodzenia , ale znikomy) aczkolwiek czuję dziś pewne uczucie ciężkości w okolicach jelit ( wyproznialam się dzisiaj) , podbrzusza . Bardzo proszę o odpowiedz czy to może być wirosowka ( nie mam gorączki , wymiotow ani bigunki) czy nie oraz ewentualnie jak ją wyleczyć