Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie mogę się doczekać!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 34 tygodniu ciąży. Czekam na CC. Jestem już zmęczona tą ciążą, chciałabym już urodzić.

Gość gość
To normalne pod koniec ciąży. Ty i tak masz lepiej bo masz wyznaczony termin cięcia a przy sn musiałabyś czekać jeszcze nawet i 8tygodni.

Gość gość
Skoro ciąża cie tak męczy to strach pomyśleć co będzie jak się dziecko urodzi

Gość gość
Mam już jedno dziecko i wiem co zwiastuje. Po prostu mam dość tego ciężaru na ciele, ktorego nie mogę zdjąć choć na chwilę.

Gość gość
juz nie długo zleci c****amietam ja tez miałam wyznaczony termin cc a musieli zrobić 3 tygodnie w czesniej bo dostałam skurczy:DDD

Gość gość
O kurczę! A wszystko okej z maleństwem ?:)

Gość gość
33 tydzień i już czekam. Syna urodziłam w 37 zobaczymy teraz. Ogólnie to czuję się dobrze tylko spojenie mi dokucza.

Gość H helix
Całkowicie Cię rozumiem. Ja też miałam dość pod koniec. 22kg na plusie, ogromne obrzęki, niewyobrażalny ból w biodrach, bolący kręgosłup, brak snu, kopanie malca najsilniejsze w nocy, nawracające infekcje. Koszmar. Planowałam co prawda sn, ale miałam nieplanowane cc. Pierwszy tydzień bardzo obolały po cięciu i nieprzespany, bo malec się darł a laktacja ciężko się rozkręcała. A potem sielanka. W domu malec się uspokoił, pokarm się pojawił, od początku tylko 1 pobudka w nocy. W końcu odpoczęłam i minął ten potworny ból bioder. Autorko, mam nadzieję, że i Ty będziesz mogła odsapnąć po porodzie. Obyś miała takiego aniołka jak mój, który pozwoli Ci się wysypiać i odsapnąć w ciągu dnia. Już niewiele Ci zostało ciąży. Wszystkiego dobrego!

Gość gość
Ja jestem w 35tc bliźniaczej... Tez mam juz dość... Jest mi cieżko, mam zgagę, bolą mnie zebra ehhh dobrze ze to juz końcówka. Trzymajcie sie kobitki. I życzę spokojnych maluszków byśmy mogły odetchnąć choć troszkę.