Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antyimigrant

Nie chcę imigrantów z Afryki, nienawidzę ich

Polecane posty

Gość Antyimigrant

To nieroby, będą gwałcić, mordować, kraść, terroryzować ludzi. Wystarczy zobaczyć ich gęby, zuchwałe, pozbawione konwenansów zachowania. Nie szanują kobiet, zasad, prawa. Co innego imigranci z Ukrainy, Rosji czy innych krajów słowiańskich, którzy się do nas dostosowują. Ale Afrykańcy są jeszcze w średniowieczu albo i starożytności jeśli chodzi o cywilizację. Nie chcę ich w Europie.

Gość gość
wlasnie, oni są tacy imponujący, wyglądają jak wyrocznia na dobrych i złych, bez powodu nie zabiją, jak sie nie jest k****om lub fagasem...

Gość gość
także społeczniaczku poddany ideom większości trzęś portkami :D

Gość gość
Polacy w UK to inna bajka. W dużej mierze wyjechała patologia, która robi nam, normalnym Polakom czarny PR. Przez to opinia publiczna w UK widzi Polaka przez pryzmat negatywnych stereotypów. Razi mnie natomiast ślepota i poprawność polityczna do bólu w UK, Fr, De i innych "tolerancyjnych" krajach EU.

Gość gość
Ludzie wyrażajcie swoje opinie pełnymi zdaniami i poprawną polszczyzną, bo nie wszystko co piszecie jest zrozumiałe :) Z pozdrowieniami

Gość gość
ten kto nie rozumie widocznie jest ograniczony do jęz polskiego

Gość gość
Apropo zarzutu nierozumienia jęz. polskiego "gość dziś wlasnie, oni są tacy imponujący, wyglądają jak wyrocznia na dobrych i złych, bez powodu nie zabiją, jak sie nie jest k****om lub fagasem..." oni - znaczy kto (imigranci czy Polacy w UK, o czym była mowa wpis wyżej), wyrocznią (serio?? chodzi o muzułmanizm i jego zasady czy jakąś inną wyrocznię - niejasne), bez powodu nie zabiją (pewnie Ci w Tunisie i Paryżu 13 listopada mieli jakiś powód, np. 72 dziewice w niebie obok Mahometa).