Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o zachowaniu mojej przyszłej tesciowej???

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o zachowaniu mojej przyszłej tesciowej???

Gość gość
wczoraj poznalam matke swojego faceta i bylam w szoku. moj facet ma tylko jednego brata ,który jest zonaty i maja z żona wspolny dom. i zaprosil mnie facet pierwszy raz do swego domu rodzinnego i poznalam jego matkę.. niby wszystko super i fajna ta matka ,ale na koniec wyszly z niej jakies brzydkie cechy. zeszla rozmowa na brata mego faceta i jego matka do mnie zaczela mówic tak: "iwonko bardzo sie ciesze ,że mój tomus poznal kogos tak fajnego bo ja mam synową bardzo niedobrą i ty wiesz ,że ona do mnie pyskuje straszliwie ? a co ona soba reprezentuje??nic....nie pracuje i nasz macius ją utrzymuje ,żadnej kariery nie zrobila bo jest tylko po licencjacie i nawet duzo nie wniosla od siebie do domu ,który macius budował..." kurcze co byscie pomyslaly po takim tekscie swej przyszlej tesciowej?

Pomyślałabym że to j*******a baba :o i nigdy nie rozmawiałabym z nią na żadne osobiste tematy :) po prostu traktowałabym ją zawsze oficjalnie, coś jak dalszą ciocię czy coś podobnego, nawet gdyby już była moją teściową.

Gość gość
Czemu szczekacie na kobietę?To dobrze ,że powiedziała co je na sercu leży.Okazała tym samym zaufanie do przyszłej zony swojego drugiego syna. Zwierzyła się jej z problemów rodzinnych i o niej to dobrze świadczy ,bo widać,że nie ukrywa nic i ufa dziewczynie syna.

Gość bella  86
O Tobie też bedzie podobnie gadać, a może już to robi do synowej.

Gość gość
Kazda tesciowa ma cos do synowej i co zlego w tym ,że kobieta wyjawiła ,że ma zlą synową??Widać ,ze traktuje ciebie autorko juz jak swoją rodzinę i ma do ciebie zaufanie.

Gość gość
Moja teściowa też mnie obgaduje do innych.

Gość gość
oj tam

Gość gość
Mam nadzieję autorko,że teściowa i żona brata zrobią z twojego życia piekło. Jesteś wredna osoba.

Gość gość
hahahahaha hahahahaha autorka wredna??buhahahaha raczej przyszla teściowa.